Emily e vizitată de soacră și are mari emoții! A primit, însă, cel mai tare sfat! Mori de râs: ”Nu ai cum să dai greș!”

Publicat: 12/01/2021 | 08:41

Emily Burghelea va primi vizita părinților iubitului ei și are mari emoții. Nu știe ce să gătească, pentru a-și impresiona soacra. A cerut sfatul admiratorilor, iar unul este delicios! E cel mai tare spat pe care Emily l-a primit, iar admiratoarea ei îi spune că nu are cum să dea greș.

Emily Burghelea, însărcinată în șapte luni, a cerut sfatul internauților în privița unor bucate alese cu care s-o impresioneze pe soacra ei, care va veni în vizită. Cu toții s-au grăbit s-o ajute, propunând fel de fel de mâncăruei. Un răspuns iese din tipar! ”Bubulina gospodina intră în acțiune! Mâine vin părinții iubitului meu la noi și vreau să le gătesc ceva însă nu știu ce…Am nevoie de un sfat! Ceva rapid, gustos și sănătos dacă se poate! Sunt în pană de idei! Sincer, aș vrea să o și impresionez pe mama soacră! Și ea mă impresionează mereu când mergem la ei. Facem schimb de impresii, pozitive sper! Aștept comentarii sau mesaje de la voi! HELP PLS!”, a scris Emily. (CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA, DEZVĂLUIRE ULUITOARE DESPRE SOȚUL EI: ”ATUNCI NE-AM DESPĂRȚIT! ERA UN CASANOVA!” + ”AM INTRAT ÎN PERFUZII LA PROPRIU!”)

Emily e vizitată de soacră și are mari emoții! A primit, însă, cel mai tare sfat! Mori de râs: ”Nu ai cum să dai greș!”

Și mesajele au apărut imediat, de la fanii care o urmăresc pas cu pas pe Emily Burghelea. ”Poți face ce fac eu când vine soacra mea la mine. Scandal! Dacă nu ești foarte pricepută în ale bucătăriei, fă ceva ușor la cuptor. Imposibil să dai greș”, ”Pește la cuptor și un lava cake… Sau niște paste, ori mușchiuleț de porc fiert în sos și cu un sos de hribi cu smântână lângă el și legume pe grill”, ”Salată din piept de pui țelină morcov castraveți murați și maioneză, e superbă”, ”Cartofi prăjiți cu ochiuri și ardei la oțet sau tochitură cu mămăliguță caldă și mujdei de usturoi”, ”Pește la cuptor, salată de crap, somon afumat. Good luck”, ”Propun ceva dulce, o negresă, ceva la cuptor”, sunt câteva dintre sfaturile pe care Emily le-a primit de la fanii ei.