Emily dezvăluie dedesubturile demisiei de la „Acces Direct”. “Nu am plecat pentru altă ofertă mai bună, dar…”

Publicat: 19/06/2020 | 23:25

Emily Burghelea rupe tăcerea, după demisia live de la ”Acces Direct”. Fosta asistentă dezvăluie dedesubturile plecării de la Antenă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile ei tulburătoare.

La începutul săptămânii, o mega-controversă a ”explodat” în lumea televiziunii. La finalul emisiunii care a făcut-o ”vedetă” pe Vulpița, Emily Burghelea și-a anunțat demisia. Blondina a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpița. (NU RATA: EMILY BURGHELEA, ÎN PRAGUL DEPRESIEI DIN CAUZA SCANDALULUI DE LA ACCES DIRECT? CE FACE FOSTA ASISTENTĂ TV PENTRU A DEPĂȘI MOMENTELE GRELE)

La scurt timp după demisia ”televizată” a acesteia, echipa de la Antena 1  i-a adus grave acuzații fostei asistente TV. Mai multe persoane de la ”Acces Direct” au susținut că aceasta a fost concediată din cauza faptului că a încălcat regulile și i-a chemat la ea acasă pe cei doi soți din Blăgești, pe care i-ar fi îmbătat și de care și-ar fi bătut joc.

„Este greu să lucrezi atâta vreme într-un mediu încărcat cu energie negativă”

Emily Burghelea a rupt tăcerea și a dezvăluit amănunte incredibile legate de demsia de la Acces Direct, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. (CITEȘTE ȘI: UN MARTOR-CHEIE SUSȚINE CĂ VULPIȚA A FOST, ÎNTR-ADEVĂR, BĂTUTĂ DE VIOREL. “AVEA OCHIUL VÂNĂT, URME DE PICIOARE PE BRAȚ”)

”Eu am plecat de acolo pentru că nu eram de acord să ascund că Veronica este agresată. Nu am plecat pentru bani, am plecat din principiu! Imediat după demisie am primit propuneri să fac diverse materiale care nu au legătură cu subiectul acesta și le voi face însă acum vreau să iau o pauza de care am nevoie.

Sunt extrem de încărcată emoțional. Este greu să lucrezi atâta vreme într-un mediu încărcat cu energie negativă. Nu spun că oamenii de acolo erau așa însă subiectele despre care se discuta în fiecare zi erau de cele mai multe ori tragice. Nu am plecat pentru altă ofertă, mai bună, dar asta nu înseamnă că, pe viitor, nu voi mai lucra în televiziune, poate la un alt post”, a declarat Emily Burghelea.

Emily Burghelea, declarații uluitoare

”Ei vor să mă doboare”

”Simt că mă lupt singură, deși am toate dovezile și oamenii care se uitau la serialul cu Vulpița îmi comentează că știu că e bătută. Se plângea în emisiune și că nu mai vrea să stea cu el. Dar ideea e că nu vreau să se întâmple asta pentru nicio femeie, nici dacă ea acceptă. Violența nu trebuie să fie la oameni. Eu am încercat să fac ceva pentru ea pentru că mi-a cerut ajutorul, acum se pare că știe să joace rolul cum trebuie pentru alte beneficii probabile. Eu, în schimb, rămân cu teama. Sunt amenințată din toate părțile. Sper totuși că am reușit să dau macar un strop de curaj femeilor bătute…

Ele trebuie să fie încurajate să spună, nu să fie constrânse să tacă, așa cum se întâmplă în cazul nostru. Am spus adevărul, am făcut ce trebuie, dar acum ei vor să mă doboare… Adevărul este de partea mea, dar totuși, m-au făcut să îmi fie frică de ei…”, ne-a mai dezvăluit fosta asistentă.

”Dumnezeu e sus și vede. Eu nu am mai suportat să o văd bătută, dar nimeni nu poate impune unui om să fie demn. Fiecare om are valori diferite. Dacă, pentru unii, demnitatea e mai puțin semnificativă decât banii, e problema lor”, a mai precizat Emily.

Emily Burghelea a demisionat de la Acces Direct
Emily Burghelea a demisionat de la Acces Direct

Emily Burghelea, amenințată cu moartea?

În weekend-ul trecut, Emily Burghelea i-ar fi luat la ea acasă pe Vulpița și Viorel și ar fi petrecut câteva ore bune împreună. Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, a fost acuzată că i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești și i-ar fi filmat.(NU RATA: MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE! GAFA FĂCUTĂ DE ȘEFII DE LA ACCES DIRECT ÎNAINTE SĂ ANUNȚE AȘA-ZISA CONCEDIERE A LUI EMILY BURGHELEA)

”Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foarte bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)