Emily Burghelea și-a năucit iubitul: ”Nu pot să cred! Asta nu trebuia…” Are legătură cu micuța

Publicat: 22/04/2021 | 23:34

Emily Burghelea este mămică de mai bine de două săptămâni și, alături de Andrei, iubitul ei, este cu ochii numai după micuță. Misteriosul proaspăt tătic a fost cel care a postat prima fotografie cu fetița, dar fosta asistentă avea să-i dea lovitura.

Chiar iubitul a exclamat, pe Instagram, atunci când a văzut ceea ce Emily făcuse. E vorba despre cea mai frumoasă poză cu micuța lor. ”Prima ei oră de viață. Părea că ne știam dintotdeauna. Ne-am înțeles perfect din prima clipă în care ne-am privit în ochi. Nu mai exista nimic în jur. Eram doar eu și ea. Hipnotizate una de cealaltă. Atunci timpul s-a oprit în loc. Când mă gândesc la naștere nu îmi trece prin cap nici măcar o secundă din multele ore de travaliu. Tot ce îmi amintesc este acel moment în care am vazut-o și ne-am privit în ochi. Atunci în sufletul meu a pornit o cascadă de bucurie care nu va seca niciodată. A venit momentul să o cunoașteți. Ea este fetița noastră. Tot universul nostru!”, a scris Emily, în dreptul unei fotografii de nota zece. (NU RATA: EMILY BURGHELEA, TOPITĂ DUPĂ FETIȚA EI! CE FOTOGRAFIE EMOȚIONANTĂ A ÎMPĂRTĂȘIT CU FANII DIN SOCIAL MEDIA)

 

Emily Burghelea și-a năucit iubitul: ”Nu pot să cred! Asta nu trebuia…” E în legătură cu micuța

Dae iubitul Andrei avea să dea o replică neașteptată. ”Aaa, nu pot să cred, ai postat tu cea mai frumoasă poză.. asta nu trebuia postată…”, a scris imediat el. (CITEȘTE ȘI: CUM A LĂSAT-O FĂRĂ CUVINTE IUBITUL PE EMILY BURGHELEA! POZĂ CU MICUȚA LA CARE FOSTA ASISTENTĂ A EXCLAMAT: ”WHAAAAAAT?”)

Reacțiile celor care îi îndrăgesc pe cei doi, Andrei și Emily, au reacționat imediat. ”Cum o cheamă”, ”Vaiii, ce copil frumos!”, ”Felicitări, să vă aducă numai bucurii și fericire”, ”Vaiiiii, două superbități, vă ador!”, au comentat fanii.