Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida, în contextul scandalului de la Acces Direct: „Te-ai schimbat la 180 de grade”

Publicat: 17/06/2020 | 09:36

După ce ieri CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că Emily Burghelea a fost concediată, de fapt, de către Antena 1, despre acest subiect s-a discutat și în ediția de ieri a emisiunii. 

Văzând că echipa emisiunii Acces Direct are o altă variantă a poveștii plecării sale, Emily Burghelea a reacționat și a povestit varianta ei, într-un vlog postat pe canalul său de Youtube. Fosta asistentă a atacat-o pe Mirela Vaida, spunând despre aceasta că i-a vorbit urât după ce camerele s-au închis, iar în fața telespectatorilor a adoptat o altă atitudine, pentru a le câștiga acestora simpatia.

NU RATA – EMILY BURGHELEA, ACUZE DURE LA ADRESA ACCES DIRECT, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ I-A CHEMAT PE VULPIȚA ȘI VIOREL LA O PETRECERE: „NU VOIAM CAMERAMANI”

„Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia. Mirela, eu te iubesc și te respect pentru că ești un artist, dar văd că de ieri până azi te-ai schimbat la 180 de grade. Ieri m-ai bălăcărit, iar azi spui că ți-am fost ca o soră, ca o fetiță…de ce, să atragi admirația publicului?” a spus Emily Burghelea, în vlogul său.

De ce ar fi fost Emily Burghelea pusă pe liber

Deși și-a anunțat demisia în direct, spunând că nu mai poate suporta că Vulpița este bătută de Viorel, Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, dată afară! CANCAN.RO a aflat că, în acest weekend, Emily Burghelea i-ar fi luat la ea acasă pe Vulpița și Viorel și ar fi petrecut câteva ore bune împreună.

VEZI ȘI – RĂSTURNARE DE SITUAȚIE LA ACCES DIRECT! UN MARTOR-CHEIE SUSȚINE CĂ VULPIȚA A FOST, DE FAPT, BĂTUTĂ DE VIOREL: „AVEA OCHIUL VÂNĂT, URME DE PICIOARE PE BRAȚ”

Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești și i-ar fi filmat, potrivit surselor noastre. În momentul în care șefii din Antenă au aflat ce ar fi făcut blondina în weekend s-ar fi supărat teribil și i-ar fi spus acesteia că primește să-și găsească un nou job, într-o săptămână.

Emily Burghelea s-ar fi răzbunat și a anunțat, luni seară, că își dă demisia, motivând că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpiță.