Emily Burghelea, în pragul depresiei din cauza scandalului de la Acces Direct? Ce face fosta asistentă TV pentru a depăși momentele grele

Publicat: 19/06/2020 | 17:09

Emily Burghelea a ajuns în pragul depresiei din cauza scandalului de la Acces Direct? Fosta asistentă TV le-a dezvăluit fanilor ce face pentru a depăși momentele grele.

Scandalul de la Acces direct ia amploare! După ce și-a dat demisia în direct mărturisind că nu poate să ia parte la mușamalizarea violențelor la care Viorel o supune pe Vulpița, șefii Antenei i-au adus acuzații grave blondinei.

Emily Burghelea a fost amenințată cu un proces de zile mari, însă, fosta asistentă TV mărturisește că nu va ceda. Totuși… situația  afectat-o destul de mult pe blondină, așa că ea face tot posibilul să-și mențină gândirea pozitivă și să își îndreapte atenția spre alte activități. Cum ar fi răsfoitul cărților de dezvoltare personală. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU EMILY BURGHELEA DUPĂ CE A PĂRĂSIT “ACCES DIRECT”. AM FILMAT-O ALĂTURI DE IUBIT, ÎN TIMP CE…)

”Sinceră să fiu, sunt puțin răvășită. Asta nu înseamnă că voi ceda vreodată. Sunt pe poziții, pregătită, oricât de multe ar fi părțile prin care încearcă ei să mă facă să cedez. Dar voiam să vă zic ce fac eu când sunt așa… puțin deprimată. Ascult cărți audio de pe YouTube, de dezvoltare personală.

Am una care este favorita mea. Cred că am ascultat-o de 20 de ori. Te liniștește, îți dă curaj, îți dă putere. Dacă aveți nevoie noaptea înainte să vă culcați. Cartea se numește ”Jocul vieții și cum să-l joci”. Te învață regulile vieții, cum să acționezi în anumite situații”, a spus Emily Burghelea pe Insta Story.

Emily Burghelea, amenințată cu moartea?

În weekend-ul trecut, Emily Burghelea i-ar fi luat la ea acasă pe Vulpița și Viorel și ar fi petrecut câteva ore bune împreună. Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești, i-ar fi filmat și ar fi fost ținta unor glume proaste.

Acum, însă, ies detalii noi la iveală, iar misterul plecării blondinei de la ”Acces Direct” se adâncește din ce în ce mai mult! Emily Burghelea a mărturisit că ar fi fost amenințată cu moartea!

”Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea.