Emily Burghelea îl face vedetă pe bebe nenăscut: ”Primul clip împreună! Ce urmează o să zdruncine pereții!”

Publicat: 12/01/2021 | 09:40

Emily Burghelea a anunțat că va face un clip care va zdruncina pereții! Este primul clip în care apare însărcinată, vedeta.

Emily, care este însărcinată în șapte luni, a făcut anunțul pe Instagram. ”Mami filmează clip astazi. Primul clip împreună cu bebe. Chiar dacă este încă în burtică, legătura dintre noi este atât de strânsă încât am impresia că zâmbește odată cu mine! Suntem acasă la @specialdrinks.delivery , ne-au pus la dispozitie locația lor de milioane si sunt mega recunoscătoare pentru asta! Casă și sediu în același loc! Ce poate să fie mai tare? THANK YOU SO MUCH GUYS!!! @rusu10 are cei mai tari prieteni! Am făcut plinul cu @vitaminaqua , @cristi_serb ne gateste, @picturagravide a venit să îmi picteze burtica, am adus cele mai cool ținute ever și prietenele mele sunt “pe felie”, una mai frumoasă ca alta dar despre asta nu vă spun prea multe, vă las să urmăriți clipul! La cât de bine ne mișcăm, în câteva zile este pe net! ????@bibanuinsta este fabulos! Le face pe toate și le face bine rău! Este multi talent! O să vedeți voi la ce mă refer. I’m sooo happy right now!  Tineți-vă bine că ce urmează o să zdruncine pereții!!!!”, a făcut Emily anunțul.

Emily Burghelea, mari emoții la întâlnirea cu soacra ei

Altfel, Emily Burghelea avea mari emoții a doua zi, pentru că urma să fie vizitată de părinții iubitului și voia să o impresioneze cu un preparat culinar pe soacra ei. Iar în acest sense a a cerut sfatul admiratorilor. ”Bubulina gospodina intră în acțiune! Mâine vin părinții iubitului meu la noi și vreau să le gătesc ceva însă nu știu ce…Am nevoie de un sfat! Ceva rapid, gustos și sănătos dacă se poate! Sunt în pană de idei! Sincer, aș vrea să o și impresionez pe mama soacră! Și ea mă impresionează mereu când mergem la ei. Facem schimb de impresii, pozitive sper! Aștept comentarii sau mesaje de la voi! HELP PLS!”, a scris Emily. (CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA A DIVULGAT SECRETUL IUBITULUI, DUPĂ CE ȘI-A VIZITAT SOCRII: ”AM FOST PRIMA FATĂ! CA-N POVEȘTI!”)

”Poți face ce fac eu când vine soacra mea la mine. Scandal! Dacă nu ești foarte pricepută în ale bucătăriei, fă ceva ușor la cuptor. Imposibil să dai greș”, ”Pește la cuptor și un lava cake… Sau niște paste, ori mușchiuleț de porc fiert în sos și cu un sos de hribi cu smântână lângă el și legume pe grill”, ”Salată din piept de pui țelină morcov castraveți murați și maioneză, e superbă”, ”Cartofi prăjiți cu ochiuri și ardei la oțet sau tochitură cu mămăliguță caldă și mujdei de usturoi”, ”Pește la cuptor, salată de crap, somon afumat. Good luck”, ”Propun ceva dulce, o negresă, ceva la cuptor”, sunt câteva dintre sfaturile pe care Emily le-a primit de la fanii ei.