Emily Burghelea, făcută praf de Radu Rotaru. Reporterul special Acces Direct, acuze grave la adresa asistentei: „Orice femeie care vrea să iasă dintr-o situație, se transformă în…”

Publicat: 16/06/2020 | 11:52

Apar tot mai multe detalii controversate legate de demisia asistentei de la Acces Direct, Emily Burghelea. Reporterul special al emisiunii îi aduce acuze grave blondinei și susține că aceasta nu a demisionat, ci a fost dată afară. Mai mult, Radu Rotaru le dă tuturor de înțeles că Emily s-ar fi aflat într-o situație urâtă, motiv pentru care a ales să pozeze în femeia empatică.

Radu Rotaru, reporterul emisiunii Acces Direct a vorbit, într-un live făcut pe contul său de Instagram, despre cele întâmplate în ediția de aseară în care Emily Burghelea și-a dat demisia.

NU RATA – REPORTERUL SPECIAL ACCES DIRECT REACȚIONEAZĂ, DUPĂ CE EMILY BURGHELEA A DEMISIONAT. RADU ROTARU: „VERONICA NU A FOST AGRESATĂ”

Tânărul susține că nimic nu este adevărat, iar asistenta Emily ar fi fost, de fapt, dată afară. Mai mult, Radu Rotaru este de părere că blondina s-a transformat într-o femeie empatică din cauza unei situații urâte în care s-ar afla, dorind, în acest fel, să iasă basma curată.

Radu Rotaru: „Emily a fost dată afară”

„Emily a fost dată afară. Și…da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu.

Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu. Vreți să avem altă asistentă la Acces Direct? Nu vreți să fie și un asistent, să se deschidă porțile pentru un asistent? Emily nu a avut demnitate față de noi. Emily e prietenă…sau așa consideram eu. Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație, se transformă într-un înger păzitor. Asta s-a întâmplat și în cazul ei, i-am zis și după emisiune, nu e nimic de ascuns. Repet, nu a demisionat.

CITEȘTE ȘI – RUȘINE! AM PRINS-O PE MIRELA VAIDA CU „CIOARA VOPSITĂ” CE A FĂCUT PREZENTATOAREA AZI, LA O ZI DUPĂ CE EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni” a spus Radu Rotaru, pe live-ul făcut pe contul lui de Instagram.