Emily Burghelea, dezvăluire uluitoare despre soțul ei: ”Atunci ne-am despărțit! Era un casanova!” + ”Am intrat în perfuzii la propriu!”

Publicat: 09/01/2021 | 23:03

Emily Burghelea a scris câteva rânduri din inimă, emoționante, pentru soțul ei, dar a devăluit, între altele, că se află la a doua relație cu Andrei. Însărcinată fiind în luna a șaptea, fosta asistentă de la Acces Direct și-a expus trăirile pe Instagram, într-o micuță scrisorică adresată, în special, celui care îi este soț.

Emily a mai spus despre Andrei că, la acea data, era un cuceritor. ”Așa cum am spus și la Teo, nu m-aș fi văzut mămică atât de tânără, însă când l-am cunoscut pe el am știut că va fi tatăl copiilor mei. Mi-a dat curajul, siguranța și încrederea de care am avut nevoie ca să fac acest pas, iar acum sunt mai fericită ca niciodată. Avem o relație atât de închegată și frumoasă încât știu sigur că nimeni și nimic pe lumea asta nu ne mai poate despărți.

Să știți că nu a fost totul mereu roz între noi. Am trecut și prin momente dificile fără de care, sinceră să fiu, nu cred că am fi ajuns aici. Când ne-am despărțit, în prima relație pe care am avut-o, am intrat în perfuzii la propriu. Am suferit mult pentru că știam că el este sufletul meu pereche, însă orgoliul ne-a despărțit atunci. Dumnezeu știe cel mai bine cum să așeze lucrurile”, este prima parte a mesajului scris de Emily. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT EMILY BURGHELEA SĂ ȚINĂ SECRETUL SARCINII. „LA PATRU LUNI PUTEAI SĂ ZICI CĂ SUNT UN PIC BALONATĂ”)

Emily Burghelea, dezvăluire uluitoare despre soțul ei: ”Atunci ne-am despărțit! Era un casanova!”

Avea să continue cu cel care era, cândva, un Casanova. ”Atunci nu era pregătit. Era un casanova. Muncea mult, petrecea mult, avea alte priorități, ca și mine de altfel. Destinul a făcut să ne reîntâlnim și să ne dorim amândoi același lucru în același timp. O familie. De atunci a început totul…. #lovestory. Dacă mi-ar fi spus cineva în momentele grele că vom ajunge aici, nu aș fi crezut. Asta este o lecție. Trebuie să avem încredere în Dumnezeu. Infinită!”, a dus la capăt dezvăluirea Emily Burghelea.