Emily Burghelea a fugit de la Antena 1 direct la mare. Imaginile care au încins atmosfera de pe plajă. FOTO&VIDEO

Publicat: 22/06/2020 | 22:13

Fosta asistentă TV, Emily Burghelea, a plecat cu scandal de la Acces Direct acuzaând echipa de la Antena 1 că ar ascunde bătăile pe care Viorel i le aplică Vulpiței.

La puțin timp după și-a dat demisia, blonda a plecat într-un binemeritată vacanță la mare unde s-a bucurat de nisip și soare, departe de stresul din platou, așa cum se poate observa și în imagini.

Emily a fugit la mare

Amenințată după ce a scos la iveală presupusele bătai

Emily Burghelea susține că a fost sunată cu număr ascuns și amenințată chiar înainte de începerea emisiunii Acces Direct.

„Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie?

Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foate bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea într-un story pe Instagram.

Ce spune Mirela Vaida

Prezentatoarea de la Acces Direct susținea, în urmă cu câteva zile, că Emily a greșit și urma să fie dată afară și din această cauză a creat acest scandal. Viorel a povestit cum Emily l-a chemat la o petrecere, alături de Veronica, unde ar fi încercat să îi îmbete. În tot acest timp Veronica nu a scos o vorbă și a început să plângă, moment în care Mirela Vaida a intervenit rapid pentru a o potoli.

„Dacă Emily știa că Veronica este agresată de Viorel de ce nu a venit Emily să spună pe post. Atunci nu la final de emisiune. eu eram prima care sunam la 112 făceam apel în direct. Emily a tăcut tot timpul, a fost cea mai bună prietenă cu Veronica, ea l-a invitat pe agresorul ei la jacuzzi în Pipera.

Eu am dreptul să cred că acolo Viorel putea fi drogat, iar ceilalți doamne ferește ce fânduri aveau cu Veronica, o trimiteau peste graniță, cine știe ce îi făceau. Nu e normal peste echipa cu care lucrezi să faci astfel de acte iresponsabile”, spunea atunci prezentatoarea.