Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului, după ce și-a vizitat socrii: ”Am fost prima fată! Ca-n povești!”

Publicat: 29/12/2020 | 07:44

Emily Burghelea este, poate, cea mai ”spectaculoasă” vedetă din showbizz-ul autohton, în ultima perioadă. Are un iubit care poartă permanent mască, nimeni nu-l cunoaște, s-a căsătorit brusc, toate astea după ce a plecat cu un scandal cât casa de la Acces Direct, emisiunea de pe Antena 1. Iar acum a divulgat secretul iubitului ei.

Chiar fosta asistentă a povestit totul, într-o postare pe Instagram. Ar fi vrut să plece la Constanța, de unde este din loc, dar orașul de la malul mării este în carantină prelungită. ”Constanța este în carantină, nu am putut să merg acasă de Crăciun, însă după ce ne-am făcut teste rapide, am mers la parinții iubitului meu. Mă înțeleg atât de bine cu mama soacră! De tata socru nici nu mai zic, face yoga și mănâncă doar mâncare sănătoasă. Sunt foarte cool amândoi! M-au primit în familie cu brațele deschise. Acum mă simt ca acasă la ei, dar prima întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru că am fost prima fată pe care Mr. a dus-o acasă. Ca în povești! Pentru mine asta a însemnat ENORM! He makes me feel special…Ne iubim la nebunie. Nu credeam că este posibil, dar vă spun sincer, sunt în al 9-lea cer”, a povestit Emily, pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL LUI EMILY BURGHELEA A VĂZUT PREA TÂRZIU! CE PUTUT SĂ-I FACĂ IUBITA PE CARE A CERUT-O DE NEVASTĂ ÎN DIRECT LA TV)

Emily Burghelea a dezvăluit secretul iubitului ei

 

Emily Burghelea a divulgat secretul iubitului, după ce și-a vizitat socrii: ”Am fost prima fată! Ca-n povești!”

Imediat fanii au reacționat. ”Cât de drăguț! E bine că măcar cineva a avut parte de un an bun și că mai sunt persoane cu o gândire pozitivă! Sunteți niște oameni minunați și ador să vă urmăresc story-urile!”, ”Mă bucur enorm pentru tine, crede-mă, meriți, să știi”, ”Foarte frumoasă și drăguță”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor.

Altfel, Emily Burghelea avea să debuteze și într-un videoclip alături de Anna Lesko iar imginile sunt incendiare. Emily a lansat o piesă alături de Anna Lesko, Inacu Sterp, Costi Ioniță și Ra, iar fosta asistentă de la Acces Direct și Anna Lesko, deși nu se cunoșteau, au dat dovată de foarte multă senzualitate. ” A fost o super experiență. Eu pe Anna nu o cunoșteam, dar pot să spun acum că e o tipă extraordinară. Am fost pe același vibe și asta a fost cel mai important. A fost ceva nou pentru mine, pentru că am spus și eu două vorbe într-o piesă și pentru mine e ceva entuziasmant”, a dezvăluit atunci Emily.