Emily Burghelea a demisionat de la Acces Direct! Cu ochii în lacrimi, a spus motivul dureros, are legătură cu Vulpița: “Nu pot să trec peste asta”

Publicat: 15/06/2020 | 22:22

Decizie șocantă în Antena 1, Emily Burghelea, asistenta de la emisunea “Acces Direct” și-a anunțat demisia. Tânăra, cu ochii în lacrimi, a spus că nu poate să mai suporte ce se întâmplă și este nevoită să părăsească emisiunea.

Se pare că, lucrul ce a detreminat-o pe Emily Burghelea să renuțe la “Acces Direct” are legătură chiar cu celebra Vulpița. Spre finalul emisiunii de astăzi, blonda a semnalat că nu poate să mai reziste și trebuie să vorbească despre ce se întâmplă. Acesta a făcut o dezvăluire șocant, a declarat că Vulpița este agresată de către Viorel Stegaru și că i se pare revoltător că nimeni nu face nimic în acest sens. (CITEȘTE ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! CUM S-A ÎMBRĂCAT VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, PE PLAJĂ. ȘI-A LĂSAT LA VEDERE…)

Emily Burghelea a răbufnit în direct, însă a fost repde oprită de către Mirela Vaida. Tânăra asistentă, cu lacrimi în ochii a dezvăluit că Vulpița este agresată, plină de vânătai și nimie nu bagă în seamă acest lucru.

“Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot… Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily Burghelea la finalul emisiunii moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

Nu rata: Mirela Vaida, reacție suspectă când Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct! Ce a spus prezentatoare când a aflat că Vulpița a fost bătută de soțul ei, Viorel Stegaru

“O femeie ne spune că e agresată și noi ne facem că plouă”

Emily Burghelea a șocat pe toată lumea atunci când și-a anunțat demisia. Tânăra și-a acuzat colegii că nu fac nimic pentru Vulpița, care se află într-o situație critică. Imediat după ce emisiunea s-a încheiat, Emily a posta pe contul persona de Intagram un mesaj, în care dezvăluie totul și spune ce se petrece, de fapt, în spatele camerelor de filmt. (VEZI ȘI: CÂT I-A COSTAT VULPIŢA PE CEI DE LA ANTENA 1. AMENZILE DE LA CNA I-AU FĂCUT PE CEI DE LA ACCES DIRECT SĂ SCOATĂ BANI GREI DIN BUZUNAR)

“Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!”, a scris Emily Burghelea pe pagina sa oficială de Instagram.