Emil Rengle și-a deschis o afacere profitabilă la 2 ani de când a câștigat finala Românii au Talent! Primele declarații despre visul uriaș împlinit

Publicat: 28/01/2020 | 10:00

Emil Rengle este în culmea fericirii! Excentricul coregraf și-a deschis o afacere profitabilă la aproape doi ani de când a câștigat finala emisiunii “Românii au talent” de la Pro TV! Artistul a oferit primele declarații despre visul uriaș împlinit și a explicat ce semnificație are numele ales pentru firma lui.

Citește și: Cui îi datorează Emil Rengle succesul: “M-a considerat un talent și m-a rugat să îi fac coregrafia la un videoclip”

Emil Rengle și-a deschis o școală de dansuri

Emil Rengle, primul dansator din istoria emisiunii “Românii au talent” care câştigă marele premiu, și-a deschis o școală de dansuri în Oradea, orașul natal. Școala de Dans NOW a celebrului coregraf este beneficiară a proiectului “DANTE-NV. – Dezvoltarea Antreprenoriatului în Regiunea Nord Vest”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Artistul a subliniat că toți cei 120.000 euro câștigați la show-ul de talente de la Pro TV se află într-un cont și că îi va folosi ca să își cumpere o casă în România.

“NOW înseamnă momentul prezent, aici și acum, când totul se întâmplă. Pentru mine, asta a fost și rămâne o lecție foarte importantă. Daca reușim să rămanem conectați la momentul prezent, totul în jur se așază spre binele nostru. Acum trăim, acum iubim, acum avem curajul să creăm sau să începem lucruri noi, acum dansăm. Iar dansul este una dintre cele mai bune terapii de a te aduce și a te tine în prezent. Dansul e doar acum și aici, mișcarea te aduce în prezent, te poartă pe culmi, dar te ține pe pământ, te ajută să fii viu, tânăr, sănătos și să-ți trăiești viață cu bucurie și entuziasm. Așa am simțit dintotdeauna: ca în dans nu ratezi niciodată prezentul. Iar asta e cu adevărat o super-putere, care se afla în fiecare dintre noi, dacă îndrăznim să facem pasul și să dansăm ca și când nimeni nu ne privește”, a mărturisit Emil Rengle în cadrul unui interviu oferit pentru jurnaliștii de la bihon.ro.

Citește și: Emil Rengle, dans senzațional pe una dintre melodiile lui Florin Salam. Filmarea a devenit virală

Prin misiunea sa, NOW își propune să inițieze și să perfectioneze oamenii în tot ceea ce înseamnă dans, dar să îi susțină, totodată, în a se elibera de ceea ce nu le folosește, în a trăi în momentul prezent și a înțelege ca dansul reprezintă o formă de terapie pentru corp și minte.

“La 7 ani, mama m-a luat de mână și m-a înscris la primele mele cursuri de dans. Acum, la aproape 23 de ani distanță, îmi dau seama că nu există ora sau zi din viață în care să nu-i mulțumesc pentru asta. Și tot acum îmi dau seama că tot ceea ce am învățat despre mine însumi, despre oameni, despre viață, despre iubire se datorează dansului. Dansul m-a învățat despre disciplină, despre sănătatea mișcării, despre responsabilitate, despre respect, despre comunicare non-verbală, despre iubire necondiționată și despre curgere lină prin viață. Tot ceea ce sunt și împărtășesc astăzi lumii a început aici, în Oradea, când am intrat într-o sală de dans ca să încep ceva ce avea să devină dragostea vieții mele. Abia aștept data de 8 februarie, să mă întâlnesc cu orădenii și să îi introduc în lumea fantastică pe care dansul o are de oferit!”, a mai povestit îndrăgitul dansator.

În cadrul cursurilor de la școala de dans a lui Emil Rengle se va regăsi un program pentru începători, dar și cursuri de yoga pentru începători, yoga, ca terapie complementară pentru corp și minte, ajută la fluidizarea mișcărilor, detensionarea mușchilor și liniștea mentala atât de necesară învățării oricărei noi practici. Inaugurarea școlii de dans va avea loc timp de două zile, pe 8 si 9 februarie.

Emil Rengle, printre concurenții de la America’s Got Talent 2020

La finalul anului trecut, excentricul coregraf a fost plecat peste Ocean, pentru că a participat la filmările noului sezon de la “America’s Got Talent”. Clipul de mai jos este cel mai recent postat pe pagina de Facebook a emisiunii de peste hotare. De altfel, Emil Rengle a distribuit filmarea pe contul lui în această dimineață.

Emil Rengle SLAYS Dance in Heels to „Bad Guy” by Billie Eilish – America’s Got Talent: The Champions

Cue the confidence! ????RENGLE’s high heels routine is a must-see!

Publicată de America’s Got Talent pe Luni, 27 ianuarie 2020

În cadrul competiției de la Pro TV din 2018, Emil Rengle a câştigat şi premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Artistul a decis să doneze cel de-al doilea premiu unui alte concurente de la “Românii au talent”. Este vorba despre Bianca Badea, care s-a clasat pe locul doi în marea finală.