Emi Pian și Florin Salam erau în ceartă mare! Ce îi făcea interlopul celebrului manelist cu puțin timp înainte să moară

Publicat: 04/08/2020 | 08:35

Acum trei luni, Emi Pian i-a transmis un mesaj ciudat lui Florin Salam, după ce a fost deranjat de comportamentul artistului.

În mai anul acesta, interlopul a postat pe internet un clip în care mărturisea că urmează ziua sa de naștere, iar ”cumătrul” Salam nu i-a răspuns la mesajele trimise și, mai mult, nici nu a confirmat că va fi prezent la petrecerea spectaculoasă.

Emi le-a spus tuturor celor care au urmărit filmarea că a încercat să ia legătura cu Salam în orice fel, mergând chiar și acasă la celebrul manelist. Însă invitația rămâne, bineînțeles, valabilă. Pian îi transmite artistului că nici nu trebuie să îi cânte, știindu-se că manelistul cântă doar în… străinătate.

„Am fost și la tine acasă”

„Eu te-am anunțat de o lună de zile că mâine e ziua mea. Dacă tu crezi că merită să mă onorezi cu prezența, să bem un pahar cu șampanie, că ești fratele meu, cumătrul meu, onorează-mă. Dacă te-am deranjat vreodată verbal sau financiar nu veni! Am încercat să iau legătura cu tine prin fel și fel de modalități, am fost și la tine acasă, la soția ta, la Roxana… Nu te-am găsit! Te-am căutat pe unde știam eu că ești, nu te-am găsit. Am vorbit cu tine acum 2-3 săptămâni și mi-ai zis: ”Cumetere, tu ești viața mea”, sunt cuvintele tale… Dacă vrei și-ți face plăcere, cumătrul Florin Salam, te aștept la un șpriț, nu să-mi cânți, că eu știu că tu nu cânți în România”, spunea interlopul

„Vreau să ajungă live-ul ăsta la un om foarte important, pe care l-am considerat frățiorul meu și viața mea. Dar, în schimb, e grea ralitatea… Să mor io dacă nu e grea realitatea!… Băi, oameni buni, eu sunt un om care nu deranjez pe nimeni, vreau să ajungă live-ul sta la cineva la care eu, frații și familia mea am ținut mult, dar n-o să mai ținem, că n-avem cum. Persoana aia nu se iubește nici pe el! O să spun niște cuvinte ca între doi frați. Mă doare, de aia vorbesc. În momentul în care eu țin la tine, la copiii tăi, la familia ta, la viața ta, nu te-am deranjat niciodată, oare de ce tu să fii atât de rău…”, i-a mai transmis Pian lui Salam.