Emblema muzicii country, Kenny Rogers s-a stins din viață la 81 de ani

Publicat: 21/03/2020 | 10:12

Cântăreţul american Kenny Rogers a murit, vineri noapte, la 81 de ani, în Sandy Springs, Georgia. Kenny Rogers a murit din cauze naturale, familia fiindu-i aproape în ultimele clipe de viață.

Deși a fost o legendă a muzicii Country, fanii nu o să poată să îl conducă pe ultimul drum  pe faimosul cântăreț. Din cauza măsurilor luate împotriva pandemiei de coronavirus, familia a anunţat că va avea loc doar o mică ceremonie religioasă. Însă cântărețul urmează să fie omagiat la o dată ulterioară. (CITEȘTE ȘI: MOMENTUL CARE L-A FĂCUT PE MIHAI PETRE SĂ PLÂNGĂ! ANDRA, ŞOCATĂ: „NU L-AM VĂZUT NICIODATĂ AŞA”. SARA ARDELEAN A PRIMIT GOLDEN BUZZ LA ROMÂNII AU TALENT)

Kenneth Ray „Kenny” Rogers s-a născut pe 21 august 1938. Cariera lui a fost una vastă.  Acesta a fost un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. (VEZI ȘI: ANDREEA BĂLAN, STRIGĂT DE AJUTOR AZI-NOAPTE, LA ORA 2:44! CU LACRIMI ÎN OCHI, ARTISTA A IMPLORAT…)

Kenny Rogers a avut o carieră de aproape șase decenii. El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”. A cucerit publicul cu piesele sale,  care s-au clasat în fruntea topurilor americane.

Artistul america a adunat de-a lungul carierei o serie impresionantă de premii și distincții ca: Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards, iar albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii la nivele mondial.