Ema Huruială de la Survivor România, filmată cu zona intimă la vedere. Imaginile i-au înnebunit pe bărbați

Publicat: 04/03/2020 | 12:05

Ema Huruială, una dintre concurentele de la “Survivor România”, a fost filmată în ipostaze rușinoase. În timpul filmărilor din Republica Dominicană, slipul de la costumul de baie i-a jucat o festă… și, la TV… s-a văzut mai mult decât și-ar fi dorit tânăra să fie difuzat pe micile ecrane. Imaginile i-au înnebunit pe bărbați.

Citește și: Andrei Duban a reacționat dur după ce soția sa, Grațiela, s-a certat cu Elena la Survivor România: “Nu mi se pare corect ce se întâmplă!”

Ema Huruială de la “Survivor România”, cu zona intimă la vedere

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, materialul slipului pe care îl purta Ema a alunecat și s-a văzut mai mult din zona intimă a concurentei de la “Survivor România”. Scenele au făcut deliciul telespectatorilor, care se uită într-un număr foarte mare la această emisiune-fenomen de la Kanal D.

Pe numele din buletin Emanuela Carmen Huruială, “Războinica” are 30 de ani, vine din Reșița și este de profesie contabilă. Ea face sport din pasiune, iar mersul la sală este o constantă în viața sa. Pentru competiția din Republica Dominicană, Ema s-a pregătit cu antrenorul reșițean Mihai Petreanu, promotorul noii discipline sportive Functional Fitness Bodyweight.

Emanuela Carmen Huruială este una dintre concurentele aflate în echipa “Războinicii” din cadrul emisiunii “Survivor România” © Kanal D
Emanuela Carmen Huruială este una dintre concurentele aflate în echipa “Războinicii” din cadrul emisiunii “Survivor România” © Kanal D

“Particip la «Survivor România», în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi, sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor”, a declarat Ema Huruială înainte să înceapă cunoscuta competiție, relatează banatfm.ro.

Citește și: Andrei și Karina, amor sub patură la Survivor România?!? Imaginile filmate de camerele cu infraroșu vorbesc de la sine

În competiție se mai află o bănățeancă! Este vorba despre Asiana Peng, în vârstă de doar 19 ani, o fostă sportivă din Caraș-Severin. Fiica unei caransebeșence și a unui cetățean chinez, Asiana a făcut parte din lotul olimpic al României și se poate mândri cu 50 de medalii obținute la diverse competiții, atât naționale, cât și internaționale.

“Sunt rezistentă, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, a declarat Asiana Peng înainte să plece în Republica Dominicană, unde se filmează show-ul difuzat la Kanal D.