Ellie White, declarații despre al treilea copil: „O să fie mai complicat” + Când se căsătorește artista

Publicat: 04/03/2021 | 14:00

 

Ellie White și Doru Tinca sunt împreună de 14 ani și sunt părinții a doi copii superbi. Atât artista cât și iubitul ei susțin că își mai doresc încă un copilaș, dar încă nu sunt convinși că e momentul potrivit. De altfel, Ellie White și Doru mai au un eveniment la care să se gândească, nunta. Cei doi au avut parte de o logodnă specială în Anglia, iar petrecerea vor să o facă în Brașov, cu sute de invitați. 

Pe lângă Mihai și Maria, cele două minuni care le fac zilele mai fericite, Ellie White și Doru Tinca mai vor un copil. Se gândesc de ceva timp la un alt membru al familiei, însă sunt speriați de ce va urma. Le e destul de dificil cu cei doi și consideră că venirea pe lume a unui alt copil îi va copleși.

„Al treilea copil este în discuție demult doar că nu suntem hotărâți dacă să facem acum și să ne mai luăm belea pe cap sau mai stăm până mai cresc copiii și să ne luăm atunci belea pe cap. Dacă începem să ieșim din casă și să mai călătorim o să fie mai complicat cu trei copii”, a transmis cântăreața Ellie White, invitată la o emisiune de televiziune.

CITEȘTE ȘI ELLIE WHITE, PUSĂ LA ZID DE O FEMEIE CU SALARIU MINIM PE ECONOMIE DUPĂ CE ARTISTA ȘI-A ARĂTAT INDIGNAREA FAȚĂ DE NOILE MĂSURI LUATE DE AUTORITĂȚI

Ellie White se pregătește de nuntă

Artista a dezvăluit că ea și Doru  au făcut o logodnă de vis în Anglia și au planuri și pentru nuntă. Ellie White știe cum va arăta rochia de mireasă, dar și unde va avea loc petrecerea.

„Facem nuntă, doar că o să facem în Brașov și o facem în șapte locații, în fiecare locație 50 de persoane și mergem de la una la alta. Îți spun că n-a gândit-o nimeni până acum. La botez la Mihăiță pe la mijlocul botezului făceam permutări pe mese. Am avut încă trei mese în plus, adică cam 30, 40 de persoane. În mod normal avem familii destul de numeroase, Ardeal și Moldova, și foarte mulți prieteni. Cred că undeva în jur de 350 o să fim”, a declarat Doru Tinca

În ceea ce privește rochia,  cântăreață a mărturisit că-și dorește o ținută albă, nicidecum colorată, însă nu știe exact ce model va alege.

„Ar fi tocmai să ne căsătorim tocmai în anul în care sunt nunțile semi-interzise. (…) Dacă mă întrebai acum 10 ani aș fi zis altfel, dar pe măsură ce trece timpul mai scade din pompon. Eu sunt de părere că mireasă ești o singură dată în viață dacă ai noroc, iar cu rochiile albastre și roz te poți îmbrăca oricum. Rochia de mireasă ar trebui să fie puțin diferită de una de eveniment. Dacă va fi să fie, clar va fi o rochie albă de mireasă, cât de simplă sau complexă mai vedem”, a adăugat artista.

VEZI ȘI DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI ELLIE WHITE. TATĂL ARTISTEI A MURIT FĂRĂ SĂ-ȘI CUNOASCĂ NEPOȚII: ”A FOST GĂSIT DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ”