Eliminată de la “Survivor România”, Grațiela Duban a revenit în țară. “Lumea pe care am lăsat-o, am regăsit-o cu fundul în sus!” Cum au surprins-o soțul și fiul

Publicat: 01/04/2020 | 13:00

Grațiela Duban a revenit, recent, în România după ce a fost eliminată de la “Survivor”, show filmat în Republica Dominicană, și a intrat, rapid, în izolare alături de familia sa. Actrița este, de-a dreptul, șocată de haosul pe care l-a găsit în țară, mai ales că atunci când a plecat încă nu începuse pandemia de COVID-19.

VEZI AICI: GRAȚIELA DUBAN, OUT DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. CARE AU FOST ULTIMELE CUVINTE PE CARE LE-A ROSTIT ÎN CADRUL SHOW-ULUI

Am călătorit foarte bine, echipa emisiunii a făcut în așa fel încât totul să decurgă fără probleme, am respectat regulile și igienă strictă impusă de contextul acestei pandemii. Lumea pe care am lăsat-o, am regăsit-o cu fundul în sus. E greu să îți imaginezi scenariul acesta. Acum sunt în perioada de autoizolare, Andrei a cumpărat mare parte din cele necesare pentru zilele în care vom stă în casă. Ne simțim foarte bine și timpul petrecut împreună este minunat pentru noi. Încerc să mă readaptez la fusul orar, mi-e destul de dificil. Sunt dezorientată, încă nu realizez că sunt acasă”, a declarat Grațiela Duban, potrivit wowbiz.

„M-a depășit în bucătărie!”

Fosta concurentă de la “Survivor România” este mândră de fiul ei, care, în lipsa ei, a devenit un adevărat as la matematică. Grațiela Duban a avut cuvinte de laudă inclusiv pentru soțul ei, Andrei, care s-a descurcat execelent și fără ea, la treburile casei.

Când am ajuns acasă și l-am văzut pe Armin că face teleșcoală, am vrut să asist la o ora de matematică, să văd cum decurge. Am fost impresionată. Atunci când am plecat nu știa tabla înmulțirii și nimic despre împărțire. De asemenea, frigiderul era plin, iar Andrei m-a așteptat cu sarmale și șnițele după o rețetă proprie. M-a depășit în bucătărie! Nu mi-am imaginat că o să se descurce atât de bine. Florile sunt îngrijite, înflorite. Îmi dau seama că m-a înlocuit cu succes”, a mai povestit Grațiela Duban.

Citeşte şi: Spritele s-au încins din nou la Survivor România! Ce i-a reproşat Graţiela Duban în public artistei Elena Ionescu

„Îmi este în permanență foame!”

Grațiela Duban recunoaște că s-a întors cu un apetit teribil din Republica Dominicană. “Îmi este în permanentă foame. Andrei se sperie pentru că în zece ani nu m-a văzut mâncând atât. Simt nevoia să mănânc în continuare orez. Prepar orezul cum îl făceam acolo. Am înlocuit apă de cocoș cu lapte de cocoș, pentru că nu am găsit apă bio, de la sursă, cum îmi aducea Cezar. Adaug o bucățică de unt, iese  foarte, foarte cremos, cum îmi ieșea pe insula. Acum combin cu banană pe care o pisez până devine piure și adaug Nutella”, a mai spus actrița.

Nu rata: Concurenții de la Survivor România ar putea fi expuși la coronavirus. Un alt show a fost anulat