Eliminare şoc la Asia Express! Care sunt cele trei echipe rămase în lupta pentru marele premiu. Adda, mesaj emoţionant, târziu în noapte

Publicat: 16/04/2020 | 08:53

Competiția Asia Express a fost plină de surprize pentru toți concurenții care au sperat până în ultima clipă la un loc în marea finală a concursului. Astfel, după ce Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la „Asia Express”, echipele care au rămas în marea cursă sunt: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

La Asia Express, în lupta pentru marele premiu au rămas echipele formate din Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea. Surpriza serii a fost eliminarea echipei formată din Alex Abagiu și Radu Vlăduț, după ce aceștia au ajuns ultimii la Gina Pistol.

CITEȘTE ȘI – SPEAK A FĂCUT PASUL CEL MARE! A CERUT-O ÎN CĂSĂTORIE PE ŞTEFANIA LA ASIA EXPRESS. CARE A FOST REACȚIA BRUNETEI

Și, pentru că au rămas în competiție numai 3 echipe, se strâng rândurile, iar provocările încep să devină din ce în ce mai grele pentru cei 6 curajoși.

După toate cele îndurate la Asia Express, Adda s-a simțit mai fericită ca niciodată și, pe contul ei de Facebook, artista a postat un mesaj emoționant.

„Am ajuns in ETAPA FINALA!!! “Cea mai slaba echipa din concurs”. Singura echipa fara imunitate!Am jucat 6 din 9 curse pentru ultima sansa si aproape toate amuletele. Ma mir ca n-am murit sincer, fizic. Psihic, am murit si am inviat de 1000 de ori pentru ca asa cum o facem si in viata reala, cu BUNE si RELE, de atatia ani, am facut-o si in Asia Express. Am luptat si nu am renuntat! Te iubesc si iti multumesc Cata!!!
Iubirea aia adevarata, pentru noi, nu e pe norisori de puf, cu unicorni si vata pe bat! E un fel de comedie- drama- horror- actiune. Astia suntem noi! PUNCT!!!! Si o sa avem cele mai tari amintiri si invataminte. Din greseli invatam si mergem inainte, tinandu-ne de mana, pentru totdeauna!!!!” a scris artista, pe rețeaua de socializare. 

Ștefania, cerută în căsătorie de Speak, la Asia Express

Speak și Ștefania au demonstrat că sunt un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, atât acasă, cât și în marea aventură Asia Express, acolo unde au rămas puternici indiferent de obstacolele prin care au trecut. Mai mult, frumoasa brunetă s-a ales cu un inel superb cu diamante și cu o cerere în căsătorie inedită!

La sfârșitul emisiunii telespectatori au putut vedea câteva fragmente din următorul episod. Imaginile au arătat cum Speak scoate ceva din buzunar, se așează într-un genunchi și spune: „Trebuie să fie unică treaba asta!”.

Cadrul următor o surprinde pe Ştefania care este foarte entuziasmată și nu își poate stăpânii trăirile. Țopăind de fericire bruneta exclamă: „Nu, nu…nu cred!”.

Se pare că Speak își dorea să facă pasul cel mare de mult timp, iar în cadrul competiției a considerat că a fost momentul oportun.