Elicopter SMURD, solicitat la un accident îngrozitor în Arad. O mașină în care se aflau părinții și un copil s-a izbit de un TIR care circula regulamentar

Publicat: 15/12/2019 | 16:59

Scene cumplite pentru o familie, care a ajuns cu mașina pe contrasens și s-a izbit violent de un tir care circula regulamentar pe un drum din județul Arad. În urma impactului îngrozitor, șoferul aflat la volanul autoturismului a rămas încarcerat, însă era conștient. După ce a fost extras dintre fiarele contorsionate, el a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital.

Un șofer a ajuns la spital cu elicopterul SMURD, după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit de un TIR. Femeia s-a ales cu traumatisme ușoare și ea, dar și minorul au fost preluați de către echipajul SMURD Birchiș și transportați la UPU Arad. Bărbatul aflat la volanul mastodontului a scăpat doar cu o sperietură. Accidentul a avut loc pe DN 7, Deva-Arad, între localitățile Săvârșin și Nicolae Bălcescu.

 “Conducătorul unui autoturism, pe fondul oboselii la volan, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un autotren. Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Aceștia anunță că traficul rutier în zonă este îngreunat, circulația desfășurându-se pe un fir alternativ.