Elevă jignită în timpul orei online. „Ce dracu’ trăncăni, idioato?!” Poliția a intrat pe fir

Publicat: 11/12/2020 | 16:54

Scandal de amploare la un liceu din Teleorman, unde un profesor a fost înregistrat când jignea o elevă, în timpul unei ore online. Înregistrarea a fost făcută publică. Inspectoratul Școlar începe verificările, iar poliția a intrat pe fir. CANCAN.RO are toate detaliile.

Scenele s-au petrecut în timpul orei de chimie, la clasa a-X-a D, la Liceul ”Alexandru Ghica” din Alexandria. În timpul cursului, profesorul a jignit-o pe una dintre eleve.

Dascălul predă de mulți ani la liceul din Alexandria

„Tu eşti avocatul clasei a X-a D? Păi atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”, i-a strigat dascălul elevei și totul a fost înregistrat. Fata i-a cerut explicații pentru replică. „Vă rog frumos să nu mă mai jigniți”, i s-a adresat eleva profesorului. Înregistrarea a fost urcată pe o platformă de video și a devenit virală. (VEZI ȘI: O ELEVĂ DE 18 ANI DIN PLOIEȘTI, FIICĂ DE PREOT, A PLĂNUIT SĂ-ȘI UCIDĂ PRIETENA)

Așa au ajuns imaginile și la conducerea școlii, dar și la Inspectoratul Școlar, care au anunțat verificări. Deocamdată nu se cunosc circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul.

Dascălul predă de mai mulți ani la unitatea de învățământ.
Cel mai probabil, între cei doi a fost un schimb de replici. Pe fundal se aud și ceilalți colegi ai fetei râzând.

Polițiștii fac deja verificări

Poliția a anunțat deja o anchetă.

„Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, în care un cadru didactic adresează cuvinte jignitoare unei eleve, în timp ce se aflau la cursuri prin intermediul unei platforme online, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman. (NU RATA: SCENE DE COȘMAR ÎNTR-O ȘCOALĂ DIN BOTOȘANI! O ELEVĂ A FOST BĂTUTĂ ȘI UMILITĂ SUB OCHII COLEGILOR CARE FILMAU NEPĂSĂTORI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.