Elev umilit și bătut de un coleg, într-un liceu din Dâmbovița

Publicat: 12/02/2020 | 13:22

Sala de clasă s-a transformat în ring de box la un liceu din Dâmbovița. Un elev a fost batjocorit și lovit de un coleg. Totul sub privirile celorlalți elevi din clasă, aflați în timpul pauzei. Unul dintre ei a și filmat momentul. Imaginile au ajuns pe internet. (VEZI ȘI: UN COPIL DIN CAPITALĂ A FOST VICTIMA BULLYING-ULUI! PĂRINȚII AU DAT ȘCOALA ÎN JUDECATĂ ȘI CER DAUNE DE 15.000 DE EURO)

Victima este un elev de clasa IX-a de la Liceul Auto din Târgoviște. Băiatul provine de la un centru aflat în subordinea DGASPC Dâmbovița. La rândul lui, cel care l-a agresat este în plasament la o familie din județ. Sunt colegi de clasă, însă victima este un copil timid, care are și probleme de sănătate.

Conducerea școlii a cerut sprijinul Poliției

Copilul a fost umilit, pus să îndeplinească mai multe ordine, să facă flotări, să se bată cu agresorul și, în final, lovit – ca o pedeapsă. Imaginile au fost văzute și de conducerea școlii, care anchetează cazul și a cerut și sprijinul Poliției.

Copiii ar urma să fie trimiși la consiliere și se vor lua alte măsuri disciplinare față de cel care și-a lovit colegul, potrivit primelor informații. (CITEȘTE AICI: UN ELEV DE LA UN LICEU DIN BRAȘOV, BĂTUT DE PROFESORUL DE GEOGRAFIE, PÂNĂ A FĂCUT PE EL)