Elena Udrea și Adrian Alexandrov au ieșit din izolare. Ce au făcut cei doi după ce au părăsit vila din Corbeanca

Publicat: 11/04/2020 | 09:42

Autoritățile au impus măsuri de restricție a circulației din cauza pandemiei de coronavirus, iar distanțarea socială este, în această perioadă dificilă, esențială în demersul de încetinire a răspândirii infecției cu COVID-19.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt izolați la Corbeanca, dar vremea frumoasă i-a convins să iasă, temporar, din casă, și să meargă cu cățelul la plimbare. Oscar – golden retriever  – a fost dus pe malul lacului Snagov de Elena și Adrian, acolo unde s-a bucurat de mișcare și chiar și de o scurtă… baie. Elena Udrea a spus, în emisiunea ”Teo Show”, că în ultimele luni nu a mai simțit, din partea oamenilor, ”presiunea” anterioară și că a stat mai mult ”retrasă”, ajungând la București foarte rar. Iar acum, ținând cont de măsurile restrictive, vila de la Corbeanca este refugiul ideal.

“În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo. Am stat retrasă și nu am mai avut ocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca”, a mărturisit Udrea.

(CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA, APARIȚIE NĂUCITOARE DUPĂ CE A REVENIT DIN COSTA RICA: GEANTĂ CHANEL – 5.000 €, ROCHIE GUCCI – 1.000 €, PANTOFI – 2.000 € + OCHELARI – 400 €)

Adrian Alexandrov și Oscar, pregătiți pentru o scurtă plimbare

”Gândirea pozitivă este esențială”

Elena Udrea spune că are parte de ”lucruri frumoase” și că încearcă să gândească pozitiv. Nici nu ar fi venit în emisiunea prezentată de Teo dacă nu ar fi gândit așa, mărturisește.

„Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu”a mai spus Elena Udrea, potrivit wowbiz.ro.

(VEZI ȘI AICI: AM AFLAT TOTUL DESPRE ”BOTEZUL SECRET” AL EVEI! ELENA UDREA & IUBI AU STABILIT SĂ…)