Elena Udrea, invitata-surpriză a lui Dan Negru în noaptea dintre ani. Cu cât a fost ofertată de șefii de la Antena 1

Publicat: 03/01/2021 | 18:09

Elena Udrea a fost invitata-surpriză în cadrul Revelionului găzduit de Dan Negru, unde a interpretat rolul ”vrăjitoarei” alături de alte vedete din showbiz-ul românesc. Iar, acum, s-a aflat și cu ce sumă a fost ofertată fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale.

Elena Udrea a acceptat invitația lui Dan Negru și și-a intrat foarte bine în rol. A venit împreună cu Adrian Alexandrov care a încurajat-o și susținut-o în permanență. Elena Udrea a stat cinci ore la machiaj, apoi alte 3 ore n-a mai avut voie să mănânce. A băut doar apă cu paiul.

Șefii Antena 1 au avut mari emoții privind onorariul ei și i-au făcut o ofertă de 2500 de euro. Însă, Elena Udrea a refuzat să fie plătită și le-a mărturisit producătorilor că a venit de dragul fetiței sale și preferă ca suma să fie donată copiilor nevoiași.

”Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, au mărturisit surse din cadrul Antenei 1 pentru playtech.ro.

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani

Elena Udrea a devenit mamă în septembrie 2018, la 44 de ani. Fostul consilier prezidențial a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Eva Maria. Elena Udrea a urmat un tratament la o clinică de fertilizare, iar sarcina nu a fost lipsită de probleme. (VEZI ȘI: ELENA UDREA, INTERVIU SAVUROS DESPRE VIAȚA DE FAMILIE. CUM ESTE RELAȚIA CU ADRIAN ALEXANDROV: “SUNT DESTUL DE POSESIVĂ. DISCUȚIILE APRINSE DINTRE NOI…”)

Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni transmitea din Costa Rica, unde s-a aflat pe timpul sarcinii, că a pierdut unul dintre gemeni la doar câteva săptămâni după ce a aflat că va deveni mămică.

Am fost luați prin surprindere când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea pentru VIVA!, în ziua în care a născut-o pe fiica sa.