Elena Udrea, despre relația cu Traian Băsescu: ”Din păcate, cel mai bun sfat al fostului președinte nu l-am ascultat!”

Publicat: 18/02/2020 | 12:07

Într-un interviu pe care l-a acordat, în exclusivitate, pentru ciao.ro, Elena Udrea a lăsat deoparte reținerile și a vorbit, deschis, atât despre familia sa și relația sentimentală pe care o are cu partenerul său de viață, Adrian Alexandrov, dar și despre perioada în care a fost om politic sau despre amintirile dureroase ale trecutului.

Admirată și controversată, deopotrivă, Elena Udrea se simte împlinită în ceea ce privește viața de familie sau postura de mamă. Însă, inevitabil, întrebările nu aveau cum să nu atingă și un capitol mai ”delicat”, dacă se poate spune așa, cel politic. Iar implicarea Elenei Udrea în politică a declanșat, în repetate rânduri, discuții pro și contra, fără a mai pune în balanță problemele, în plan judiciar, care au decurs de aici și care au fost intens mediatizate. Elena Udrea recunoaște că Traian Băsescu a sfătuit-o, însă nu i-a ascultat, din păcate, cel mai bun sfat. Ideea principală a mesajului pe care fostul președinte i l-a transmis, la un moment dat, Elenei Udrea, era că tot ceea ce contează mai mult în viața politică este… ”barca în care te afli”.

”Din păcate, cel mai bun sfat de la fostul Președinte Traian Băsescu, nu l-am ascultat. A fost ceva, dincolo de toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească, pe care nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp. Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii.  Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”, a mărturisit Elena Udrea, potrivit sursei citate mai sus.

Elena Udrea: ”Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani””

Elena Udrea: ”Nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc”

Unele dintre amintirile Elenei Udrea sunt dureroase, iar acesta este și motivul pentru care nu vorbește, niciodată, despre tatăl ei. Chiar mărturisește că nu i-a spus niciodată cât de mult îl iubește și regretă că acesta a murit, ”discret”, în 2009.

”Pentru că tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viață. A fost un om bun, un tată minunat căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc.  Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el și știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer. Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți, așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi  dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a mai spus Elena Udrea. (Citește articolul integral AICI)