Elena Udrea, de ziua ei la munte cu familia. Care este cadoul minunat primit cu ocazia împlinirii a 47 de ani | FOTO

Publicat: 26/12/2020 | 16:47

Elena Udrea împlinește astăzi frumoasa vârstă de 47 de ani, iar alături i-au fost cele mai iubite ființe din viața sa: fiica, logodnicul și mama. Aceștia au sărbătorit-o la munte și au răsfățat-o cu darurile pe care știau că și le-ar dori. În această după-amiază, fosta blondă de la Cotroceni a dezvăluit care este cadoul minunat primit în această zi specială pentru ea.

Elena Udrea, sărbătorită de familie la munte

Elena Udrea a publicat patru poze realizate în vacanța de Crăciun la munte și, după cum puteți observa atât în imaginea principală, cât și în galeria foto a articolului, acestea au fost făcute în zile diferite. Unii dintre prietenii virtuali sunt de părere că cea în care apare alături de Eva și Adrian Alexandrov a fost imortalizată astăzi, având în vedere că ninge, iar în mesajul transmis, sărbătorita a subliniat că acest fenomen este un dar special de ziua sa de naștere.

“Ce cadou minunat de ziua mea! A început o ninsoare de poveste… Vă mulțumesc pentru urări și gândurile voastre bune, care vin să mă bucure și în acest an!”, a scris fostul ministru al Turismului pe contul său de Facebook.

“Sănătate și fericire maximă, alături de cei ce vă iubesc… Sărbatori cu liniște și pace sufletească”, “La mulți ani! Chiar că este un cadou minunat de la Dumnezeu să ningă de Crăciun”, “La mulți ani cu liniște și pace sufletească! Ce frumos să poți avea mama alături în aceste momente speciale. Sărbatori fericite vă dorim!” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea fostei șefe a Cancelariei Prezidențiale.

Nu rata: EXCLUSIV | Elena Udrea îl “antrenează” ca în “Legiunea străină” pe fostul manechin. Nici lemnele nu îi “rezistă” lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii.

Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Află și: De ce nu și-a cunoscut Elena Udrea până acum soacra. Ce a dezvăluit fostul politician