Elena Udrea a aflat că este infectată cu noul coronavirus, cu o zi înaintea ultimului termen din proces

Publicat: 08/01/2021 | 14:47

Elena Udrea a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Fosta Șefă a Cancelariei a aflat că a contractat virusul ucigaș, cu o zi înaintea ultimului termen din proces în care este judecată pentru corupție.

Vineri dimineață, Elena Udrea trebuia să ajungă la înfățișarea programată care urma să aibă loc la Curtea de Apel București. Joi seară, însă, fostul politician a aflat că are coronavirus și nu s-a mai prezentat în fața magistraților. Avocatul ei, Veronel Rădulescu, a anunțat că va invoca în instanță acest aspect și va cere amânarea judecății.

Potrivit apropiaților, se pare că, Elena Udrea a avut norocul să aibă o formă ușoară a bolii și se află într-o stare bună, potrivit wowbiz.ro . Pe 14 decembrie anul trecut, Curtea de Apel București a mai amânat o dată procesul de corupție legat de finanțarea campaniei electorale din 2009. Atunci, magistrații au stabilit un nou termen pe 8 ianuarie 2021.

La ultima înfățișare a procesului, Elena Udrea și-a susținut nevinovăția. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA, INVITATA-SURPRIZĂ A LUI DAN NEGRU ÎN NOAPTEA DINTRE ANI. CU CÂT A FOST OFERTATĂ DE ȘEFII DE LA ANTENA 1)

”Nu mă consider vinovată de comiterea infracțiunilor. (…) Am finanțat personal campania electorală din 2009, alocând sume totalizând peste 300 de mii de euro. Veniturile personale și ale soțului aferente anului 2009 mi-au permis această finantare. Cred că sunt printre puținii politicieni care au adus bani personal la campania electorală și nu au plecat cu bani acasă în urma lor”, a declarat Elena Udrea la Curtea de Apel București.