Elena Merișoreanu implicată într-un alt scandal! Cu cine se ceartă interpreta de muzică populară: ”Onorariul meu este mult mai mare decât al lui”

Publicat: 15/04/2021 | 09:08

Alex de la Orăștie o atacă pe Elena Merișoreanu și o acuză că e „falsă și bârfitoare”. În replică, interpreta de muzică populară spune despre el că prestează doar la „mici și bere” și are onorariul mult mai mare decât al lui.

Scandalurile par să se țină lanț de Elena Merișoreanu. În ultima perioadă, artista a fost la cuțite cu Maria Dragomiroiu, Saveta Bogdan, iar acum a venit rândul lui Alex de la Orăștie. Însă, îndrăgita artistă nu înțelege de ce afirmă toate aceste răutăți despre ea.

”E un băiat frumos, e un băiat cuminte, nu am văzut nimic deplasat la el. Dacă ar fi avut ceva să-mi spună, trebuia să-mi spună. Eu chiar îl apreciez și îl simpatizez pentru că este din județul meu, din Hunedoara.

Eu, efectiv, l-am văzut o singură data și mi-a plăcut cum cântă, e frumos, e arătos, nu am niciun cuvânt rău de spus împotriva lui”, a spus Elena Merișoreanu.

CITEȘTE ȘI ELENA MERIȘOREANU, DEZVĂLUIRI DUPĂ MOARTEA CORNELIEI CATANGA: „ȘI SOȚUL EI ARE COVID!”

Elena Merișoreanu neagă acuzațiile care i se aduc

În altă ordine de idei, Elena Merișoreanu infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi afirmat despre Alex de la Orăștie că prestează doar la „mici și bere”.

‘Așa ceva eu nu am spus niciodată. Că toți cântăm la mici și la bere este adevărat, că și atunci când mergem la zilele comunelor se vând mici și bere. Și dacă am zis îi cer scuze, dar eu nu am zis. Aș vrea să vină un solist tânăr și să spună că mi-a cerut ajutorul și nu l-am ajutat.

Poate atunci când am zis i-am dat un sfat, dar dacă el a luat drept un reproș, eu îi cer scuze, dar eu am zis că dacă el nu este în costum popular, era bine în spate să nu fie dansatori în costum popular, am văzut un videoclip cu el’‘, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

VEZI ȘI ELENA MERIȘOREANU, DECLARAȚII “TĂIOASE” PENTRU MARIA DRAGOMIROIU DUPĂ CE ACEASTA A JIGNIT-O LA TV: “SĂ NU SE MAI VAITE CĂ NU ARE BANI”

Elena Merișoreanu: „Onorariul meu e mult mai mare decât al lui”

Îndrăgita artistă de muzică populară s-a simțit ofensată de afirmațiile lansate de Alex de la Orăștie în spațiul public. Artistul a afirmat că Elena Merișoreanu ar încasa jumătate din sumele pe care aceasta le câștigă la evenimente. Nimic mai fals, spune artista.

‘Se știe că onorariul meu este mult mai mare decât al lui, dacă vrea să se intereseze și în țară și peste hotare, că am fost cu soliști mari”, a mai spus Elena Merișoreanu

Sursă foto: facebook.com/elenamerisoreanu.eu