Elena Marin, surprinsă de Zannidache la întâlnire cu un alt concurent de la Survivor România

Publicat: 01/05/2021 | 14:34

Elena Marin a fost surprinsă de Zannidache împreună cu un alt concurent de la Survivor România. Cei doi și-ar fi dat întâlnire la miezul nopții, iar Zanni ar fi fost pe urmele lor să afle ce se întâmplă.

Despre întâlnirea dintre Elena Marin și Ștefan au discutat și Sebi împreună cu prietenul său, Culiță. Acesta i-a dezvăluit cântărețului ce s-a întâmplat în urmă cu o seară între Elena și Ștefan.

„Ai adormit odată cu găinile. Tu știi ce s-a întâmplat aseară, mă?, i-a spus Sebi lui Culiță.

Ce s-a întâmplat? A venit o navă extraterestră și v-a adus de mâncare. Pe bune, ce s-a întâmplat?, a reacționat Culiță.

Plecase Fane al nostru cu Elena pe drum și al nostru Zannidache s-a dus să asculte ce vorbeau, a recunoscut Sebi.

Le-am zis ăstora, hai după ei să vedem ce vorbesc. Ne-am dus încolo pe drum și ca să nu fim văzuți toți le-am zis că mă duc eu mai în față. Și mai vorbeam, mai vorbeam, și în două minute se face și Ștefan că ce e aici, că hau, că bau, a dat roată și s-a dus și el în direcția aia și le zi eu, ia uite-i și pe aștia ca la grădiniță, îi zice aia vezi că mă duc vino și tu în două minute, nu veni imediat că se prind aștia, a dezvăluit Zanni.”, a fost dialogul dintre Culiță și Sebi.

Zanni a aflat că cei doi coechipieri ar fi pus la bătaie un plan în situația în care Faimoșii vor pierde cele două jocuri de imunitate. Astfel, se pare că se nasc noi strategii de eliminare în cadrul echipei.

VEZI ȘI: Elena Marin și Zanni, un nou scandal la Survivor: „Ți-a picat fața. Ești șarpe…”

Elena Marin și Ștefan, surprinși la întâlnire pe furiș