Elena Ionescu vrea să se recăsătorească: ”Îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă”

Publicat: 21/01/2020 | 17:27

Deşi acum este cu zâmbetul pe buze, Elena Ionescu a trecut prin momente dificile. Artista s-a despărțit de tatăl băiețelului ei și nu i-a fost deloc ușor. Acum, însă, ea își dorește să fie, din nou, fericită și să își găsească jumătatea.

Și-a dorit să aibă o familie fericită alături de tatăl copilului ei, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată. În vara anului 2019, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să pună capăt căsniciei lor. Acu, artista este hotărâtă să înceapă o nouă etapă din viața ei și se vede, din nou, mireasă.

”Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață, întotdeauna mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit.

Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!”, a declarat Elena Ionescu pentru Ciao.ro.

Dragoș Stanciu, despre divorțul de Elena Ionescu

În legătură cu motivul pentru care au decis să pună punct căsătoriei lor, fostul soț al artistei nu a oferit unul, spunând că nici el nu are o explicație. În schimb, a subliniat că va rămâne în relații bune cu Elena Ionescu pentru ca băiețelul lor să nu aibă de suferit în urma divorțului lor. (VEZI ȘI: ELENA IONESCU, DE URGENȚĂ LA SPITAL. CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A ARTISTEI)

“Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul. (…). Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic. (…). Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic”, a declarat Dragoș Stanciu la o emisiune TV.