Elena Ionescu și Sonny Flame, noul cuplu de la Survivor România? Cei doi și-au petrecut noaptea împreună

Publicat: 30/03/2020 | 11:39

Competiția Survivor România devine din ce în ce mai interesantă, de la o ediție la alta. După ce Grațiela Duban a fost eliminată, Elena Ionescu a început să facă exact ce îi reproșa soției lui Andrei Duban că face. Mai mult, în ultima perioadă se pare că artista este tot mai apropiată de Sonny Flame. 

Scene controversate au avut loc la Survivor România, după ce Elena Ionescu și Sonny Flame și-au petrecut noaptea împreună, pe aceeași saltea. Mai mult, cei doi s-au arătat a fi extrem de apropiați unul de altul și nu s-au ferit de camere și nici de colegii de echipă.

Elena Ionescu și Sonny Flame au dormit împreună

Dacă până acum Elena Ionescu alegea să doarmă cu prietena ei, Asiana, acum se pare că lucrurile s-au schimbat, căci artista a preferat să-și petreacă noaptea în compania lui Sonny Flame. Pe deasupra, Elena a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Sonny Flame, după ce acesta a adus 2 puncte echipei.

 ”Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a spus Elena despre Sonny Flame, în fața întregii echipe.