Elena Ionescu și-a amintit! Ce spune despre Elena Marin, de la Survivor: ”Să dea Dumnezeu să fie așa!”

Publicat: 24/06/2021 | 21:43

Elena Ionescu, prima câștigătoare a Survivor România, competiție filmată în Republica Dominicană, nu ratează niciun episod al realityshow-ului, dar nu poate da acum un pronostic. Îi sunt dragi toți concurenții și spune că trăiește cu emoții pentru ei.

Elena Ionescu a participat, miercuri seara, la evenimentul „Summer Fashion Gala” și a fost intervievată cu privire la concurenții de la Survivor. „Trăiesc emoții uitându-mă acolo la ei, îmi doresc să câștige toți, pentru că știu cât de greu e pentru fiecare. E atât de greu să spui că unu-i mai bun ca celălalt, pentru că toți trăiesc în aceleași condiții foarte, foarte grele și știu ce înseamnă „Survivor” cu adevărat. Nu pot decât să fiu mândră de ei pentru că îi văd că se descurcă și se străduiesc să facă tot ce-i mai bun”, a spus Elena Ionescu, potrivit kfetele.ro. (CITEȘTE ȘI: „FAIMOSUL” DE LA EXATLON A FLIRTAT ÎN LOFT CU ELENA IONESCU (EX-MANDINGA)… AVEM IMAGINI CU „FLAGRANTUL” AMOROS!)

Elena Ionescu și-a amintit! Ce spune despre Elena Marin, de la Survivor: ”Să dea Dumnezeu să fie așa!”

Tot ea afirma că nu poate da un pronostic privind cântigătorul competiției de pe Kanal D. „E greu să dai un pronostic, e destul de greu să spui acum care dintre ei ar fi câștigător…”, a spus fosta câștigătoare a Survivor România. (NU RATA: ÎN CE RELAȚII A RĂMAS ELENA IONESCU CU FOSTUL EI SOȚ: ”MI-AȘ FI DORIT FOARTE TARE CA RĂZVAN SĂ AIBĂ UN TĂTIC PREZENT”)

Avea să-și spună părerea despre Elena Marin, singura fată rămasă în echipa Faimoșilor. Ar vrea să o vadă în finală. „Este o fată puternică. Ce pot să zic, îi urez baftă, să reușească să ajungă în finală, să dea Dumnezeu să fie așa cum trebuie. Să-i dăm forță că e femeie”, a încheiat Elena.