Elena Ionescu, pregătită să îmbrace rochia de mireasă? Semnele care au prevestit nunta cântăreței | VIDEO

Publicat: 14/12/2020 | 11:13

Oficial, Elena Ionescu nu are un iubit… însă, există câteva semne care au prevestit nunta cântăreței! Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale emisiunii “Mămici de pitici, cu lipici”, unde participă alături de Roxana Vancea și Sânziana Buruiană.

Elena Ionescu, pregătită să îmbrace rochia de mireasă?

La 32 de ani, Elena Ionescu își crește singură fiul pe care îl are din mariajul cu Dragoș Stanciu. Și, după ce a câștigat “Survivor România” de la Kanal D, cântăreața a acceptat provocarea producătorilor de la Antena Stars de a participa la show-ul care aduce în fața telespectatorilor fuziunea dintre viața de vedetă și viața de părinte. De-a lungul a mai multor ediții, ea s-a împiedicat de câteva ori și, potrivit tradiției, acesta este un semn clar că ea ar urma să se căsătororească.

De altfel, și în cadrul celui mai nou episod al emisiunii “Mămici de pitici, cu lipici”, bruneta sexy a căzut în cabana de la munte; iar în timp ce era de mână cu băiatul său și coborau împreună treptele unei scări, tocurile înalte i-au creat probleme… s-a împiedicat și a fost la un pas să se lovească grav. Dacă și când va îmbrăca din nou rochia albă de mireasă vom afla, cel mai probabil, chiar de la vedetă!

După divorțul dureros de Dragoș Stanciu, Elena Ionescu s-a concentrat asupra creșterii și educației fiului lor, Răzvan, dar și pe cariera muzicală; la finalul lunii trecute, ea a lansat piesa “Bate Inima”, la care a colaborat cu fostul fotbalist Giani Kiriță.

Nu rata: Elena Ionescu, declarații despre fostul soț. Cum se înțeleg cei doi

Elena Ionescu are un băiat cu fostul soț, modelul Dragoș Răzvan Stanciu

La finalul verii lui 2019, cântăreața a divorțat de Dragoș Răzvan Stanciu, bărbatul cu care are un băiețel superb. Răzvan a venit pe lume pe 3 august 2018, iar părinții lui au fost extrem de fericiți în ziua în care l-au ținut pentru prima dată în viață. Din nefericire, mariajul celor doi a întâmpinat situații delicate, care au dus la separarea în secret. Despre motivul despărțirii, bruneta nu a spus nimic, însă a subliniat că povestea lor de iubire a evoluat foarte repede și că… este de părere că “oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște”. La scurt timp după divorț, fostul soț al vedetei s-a împăcat cu fosta iubită.