Elena Ionescu a decis! Ce își cumpără cu banii câștigați la Survivor România

Publicat: 05/06/2020 | 10:21

Elena Ionescu s-a ales cu un cec de 250.000 de lei, după ce a câștigat prima ediție a realityshow-ului Survivor România 2020. Tânăra de 32 de ani a decis ce va cumpăra cu banii câștigați la competiție.

CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT ELENA IONESCU DUPĂ CE A CÂŞTIGAT SURVIVOR! FANII AU LUAT FOC: „TOATĂ LUMEA O PLÂNGEA ŞI PRIMUL LUCRU PE CARE L-A FĂCUT A FOST SĂ-ŞI PUNĂ…

Fosta membră a trupei Mandinga are de gând să achiziționeze o casă, în care să locuiască alături de băieţelul ei. „Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el”, a spus Elena Ionescu pentru Click!.

Elena Ionescu își cumpără casă. Nu se aștepta să câștige Survivor România

Elena Ionescu a recunoscut că a fost o mare surpriză pentru ea câștigarea competiției Survivor România. Nu se aștepta ca telespectatorii să o voteze. A separt, doar. „De acolo, din Dominicană, nu realizam cum mă văd oamenii de acasă. De multe ori aveam impresia că nu o să mă înţeleagă nimeni. Nu mă aşteptam să fiu atât de susţinută de cei de acasă pentru că îi vedeam pe colegii mei că nu mă înţelegeau, că interpretau greşit ce gândeam. Mă plec în faţa publicului, oamenii care m-au votat şi m-au susţinut în show au făcut posibilă împlinirea visului meu”, a spus Elena Ionescu.

NU RATA: FIX ASTA A FĂCUT ELENA IONESCU DUPĂ CE A CÂȘTIGAT SURVIVOR: ”CU TOATE CĂ AȘ FI VRUT SĂ VĂD…”

„Cel mai  mult  în această competiţie m-a durut lipsa băieţelului meu, mă simţeam de multe ori vinovată că am plecat de acasă. Toată suferinţa se acutiza şi pentru că nu mă înţelegeam cu cei din echipă, simţeam că sunt într-un loc în care nu sunt înţeleasă şi nu ştiam în ce parte să o apuc. Mi-a fost foarte greu. Au fost multe lipsuri, foamea care ducea la multe tensiuni, dispute. Cel mai dor mi-a fost de Răzvan, de mama şi de tata, care s-au sacrificat pentru mine şi care au rămas singuri cu cel mic. La un an este greu să îl înţelegi, să-i cunoşti dorinţele şi nevoile reale. De cel mic mi-a fost cel mai dor, dar mi-a lipsit şi căţeluşa mea pe care o găsisem pe stradă şi e obişnuită doar cu mine. Am simţit că am părăsit-o şi pe ea”, a mai declarat Elena Ionescu.