Elena Gheorghe s-a ținut de cuvânt: ”V-a plăcut?” Ce a promis vedeta după Eurovision GALERIE FOTO

Publicat: 05/03/2020 | 23:10

Elena Gheorghe a prezentat Eurovision România, unde Roxen a interpretat cele cinci piese propuse, dintre care, în urma votului, a fost aleasă aceea cu care va reprezenta țara noastră la Rotterdan (Olanda), acolo unde se va ține anul acesta celebrul concurs muzical. Elena Gheorghe a schimbat câteva ținute păe timpul prezentării, mai ales că a avut și o intervenție artistică. 

Frumoasa cântăreață avea să promită, pe pagina de socializare, la scurt timp după încheierea Eurovision România, că își va bombarda fanii cu poze de pe scenă, în diferite ținute. Iată că s-a ținut de cuvânt! ”V-a placut recitalul de la Eurovision?”, întreabă artista în dreptul ultimei poze ridicate pe pagina ei. Iar postările au avut parte de numeroase aprecieri și, mai mult, numai urări de bine pentru ea și frumoasa ei familie. (CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFIA DE LA PARIS I-A BĂGAT LA BĂNUIELI: ELENA GHEORGHE, ÎNSĂRCINATĂ? ”SOSEȘTE BEBE 3!”)

Ieri la repetitii, ne-am distrat, am cantat la sticla???? si mi-am amintit cum in copilaria mea cantam in fata oglinzii la spray.E atat de fain sa pastrezi entuziasmul copilariei, pasiunea pentru ceea ce faci si sa intelegi ca indiferent unde esti intotdeauna vei putea mai bine.Multumesc mult @bogdanboanta si @cocutag pentru coregrafie si trupei de soc care ma face sa ma simt completa pe scena.Love u!????Ps: Ne vedem duminica, pe Tvr1 la Finala Eurovision 2020-Selectia Nationala????

Publicată de Elena Gheorghe pe Vineri, 28 februarie 2020

”Prima mea experienta in calitate de prezentator… a fost f tare, m-am simtit atat de bine acolo desi erau atatea chestii noi (live-ul care e greu si aici ma refer la prezentat????n-ai cum sa dai stop si s-o mai faci inca o data, tre’ sa fii atent la tot si sa mai fii si relaxat) 

Mi-a placut mult si sigur voi repeta treaba asta:) Va ramane o seara memorabila pentru mine”, a scris Elena Gheorghe, în dreptul forografiei în care este gata să înceapă prezentarea la microfon.