Elena Gheorghe are o relație de 15 ani! Ce spune cântăreață despre tatăl copiilor ei?

Publicat: 13/02/2020 | 21:48

Elena Gheorghe și soțul ei sunt împrună de 15 ani. Cei doi au o căsătorie frumoasă și doi copii care le animă zilele. Cântăreața la întâlnit pe Cornel Ene când avea doar 15 ani, iar el 18. Au fost colegi în trupa Mandinga și chiar dacă la început părea că nu au prea multe lucruri în comun, viața le-a demostrat contrariul.

Recent, Elena Gheorghe a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde i-a făcut o declarație soțului ei. Pentru că tot este luna iubirii, artista i-a dedicat partenereului de viață piesa „Numele tău”, după care i-a spus câteva cuvinte de apreciere.

Emoționată, cântăreața i-a mulțumit pentru toate momentele în care i-a fos alături și pentru grija pe care i-a purtat-o mereu, chiar și când nu erau împreună.

Este o piesă la care țin foarte mult, pentru că mi-am dorit-o. Mi-am dorit cea mai romantică piesă. Și iată că a ieșit, mai ales că am folosit foarte multe instrumente live, pe care le-am înregistrat în studio. Suntem împreună din 2005 și suntem căsătoriți din 2011. Am vrut să facem de mult timp pasul, doar că nu a fost momentul, mai ales că eram cu treaba asta, cu proiectul solo, și a fost destul de greu să ne punem pe picioare. Apoi am spus că avem succes, să o lăsăm pe anul viitor, și uite așa s-a făcut 2011 și am zis gata, nu se mai poate.

L-am găsit fără să răstorn lumea…În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu pentru că ne simțim bine împreună”, a declarat Elena Gheorghe