Elena de la Survivor România, totul despre relația cu Sonny Flame. Cum se apără artista, după ce a fost pusă la zid: „Eu am greșit că…”

Publicat: 07/04/2020 | 08:48

Competiția Survivor România a fost presărată cu numeroase evenimente ce au dat curs unor speculații picante. După ce s-a afișat în tandrețuri cu Sonny Flame și și-a petrecut noaptea în compania lui, Elena Ionescu se apără și vorbește deschis despre legătura pe care o are cu colegul ei de echipă. 

După ce a petrecut noaptea în compania lui Sonny Flame, Elena Ionescu a dat curs unor speculații legate de o posibilă relație cu artistul.

Acum, cântăreața se apără și susține că între ea și Sonny nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie și colegialitate și că, de când au ajuns în Republica Dominicană au fost adevărate ținte pentru ceilalți participanți. Elena Ionescu susține că între ea și Sonny Flame nu a existat niciodată o relație.

„Sonny este un om care ar putea face pe oricine mândru, ar merita să rămână în competiție pentru caracterul frumos și de luptător. Eu sper să fie ok echipa, acum plâng și-mi dau seama de o greșeală pe care am făcut-o. Lui Ghiță i-a ieșit strategia. Eu am greșit că n-am fost atentă la detalii. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, la asemenea mizerii. Sonny este un om deosebit, cu o soție foarte frumoasă. Niciodată nu aș interveni într-o familie cu copii. Știu ce înseamnă acest lucru, și eu am fost trădată, așa că, nu aș face așa ceva. Respect asemenea lucruri, numai că aici, văd atâta răutate, încât ajung pur și simplu să cedez”, a declarat Elena Ionescu, cu lacrimi în ochi, atunci când cei doi au fost propuși spre eliminare.

Noi am fost de la început apropiați, am fost priviți ca pe niște ținte. Eu am fost mereu în preajma Elenei, ei au vrut să ne înlăture pe amândoi, începând cu mine. N-am cum să mint să spun că nu mi-aș dori să rămân în competiție. Mi-am dorit foarte mult. Aș pleca cu un gust amar. Sper că nu mi-am dezamăgit fetița și soția”, a spus și Sonny Flame.