Elena Băsescu seamănă tot mai mult cu Bianca Drăgușanu. Fiica fostului președinte împlinește 41 de ani

Publicat: 25/04/2021 | 19:33

În ultimii ani, Elena Băsescu a trecut printr-o serie de transformări care au schimbat-o complet. Imaginea fiicei fostului președinte al României a împlinit 41 de ani și a ales să-și serbeze ziua de naștere în compania apropiaților.

Elena Băsescu a împlinit 41 de ani și urmăritorii ei din social media susțin că aceasta a început tot mai mult să semene cu Bianca Drăgușanu, din cauza operațiilor estetice la care a apelat în ultima perioadă.

Totul a început în anul 2005, atunci când Elena Băsescu a decis că este timpul pentru ceva schimbări, așa că a început să-și facă operații estetice. Și-a făcut rinoplastie, apoi și-a injectat acid hialuronic în buze. După, au existat mai multe intervenții la nivelul feței, iar EBA a ajuns să semene cu Bianca Drăgușanu. Cel puțin, asta spun internauții.

Din ce face bani EBA, acum

Elena Băsescu a lăsat politica pentru afacerea cu haine. Fiica fostului președinte a lansat în 2019 o colecție de hăinuțe pentru copilași și mămici și câștigă bani frumoși din asta.

După ce s-a retras din politică, Elena Băsescu s-a reprofilat rapid. Fiica fostului președinte și-a lansat un magazin online de hăinuțe asortate mamă-copii. Afacerea îi aduce lunar bani frumoși. Cel puțin, asta reiese din ultima declarație de avere depusă. Și-a cumpărat un BMW X6 xDrive 40i estimat la 90.000 de euro, dar a rămas și cu suma de 160.000 de euro în conturi.

Unde mai pui faptul că primește pensie alimentară pentru copiii ei în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Totuși, afacerea ei de suflet este sursa principala de venit din care trăiește, linișită, pe picior mare: ”Îmi merge peste așteptări. Am primit un număr mare de comenzi”, spunea Elena Băsescu.
Sursă foto: Facebook