Elena Băsescu a devenit mătușă în mare secret. Primele poze cu bebelușul și anunțul făcut de fiica fostului președinte al României

Publicat: 04/02/2020 | 15:05

Sărbătoare mare în familia lui Traian Băsescu! Oficial… fiica lui cea mică a devenit mătușă în mare secret, iar astăzi a făcut publică fericita veste. În plus, Elena Băsescu a arătat întregii lumi primele poze cu bebelușul, iar gândurile pozitive au curs atât pentru acesta, cât și pentru proaspăta mămică.

Citește și: S-au împăcat! Syda și Elena Băsescu, din nou împreună

Elena Băsescu a devenit mătușă în mare secret

Raluca Băsescu, una dintre nepoatele fostului președinte al României, a născut în mare secret un băiețel. Minunea s-a întâmplat în prima zi din această lună, însă, anunțul superb a fost făcut astăzi de Elena Băsescu. Fata cea mică a fostului șef de stat a postat pe o rețea de socializare două poze făcute în salonul în care stă proaspăta mămică și micul ei prinț – le puteți admira în galeria foto a articolului. Imaginile de colecție au fost însoțite de mărturisiri emoționante.

“#nephew #newborn #itsaboy #adateiwillalwaysremember 1.02.2020 #welcometoourbigfamily #RalucaBasescu (#nepot #nounăscut #estebăiat #ODatăPeCareÎntotdeaunaMiOVoiAminti 1.02.2020 #BineAiVenitÎnFamiliaNoastrăMare)” este mesajul scris de Elena Băsescu pe contul ei de Instagram.

Citește și: Elena Băsescu arată demențial după ce a slăbit spectaculos! Fanii au felicitat-o: “Așa ne place”! FOTO

Mesajele pentru nepoata fostului președinte al României, dar și pentru micul ei prinț au curs pe rețelele de socializare.

“Felicitări, să creșteți mari, să fiți sănătoși și să vă bucurați de așa copii frumoși! Ei, cu siguranță, se bucură de o mămica așa frumoasă…”, “Minunat! Sănătate multă!”, “Bine ai venit, îngeraș! Dumnezeu să te binecuvânteze”, “Doamne, ce frumos ai pozat”, “O poză cât o mie” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea făcută pe Instagram de fata cea mică a lui Traian Băsescu.

Citește și: Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, căruia i-a dăruit o fetiță. Care este motivul separării

Elena Băsescu, mamă a trei copii

În vârstă de 39 de ani, Elena Băsescu are trei copii din două relații diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) şi Traian Junior (4 ani), din mariajul cu Bogdan Ionescu, iar Anastasia este rodul iubirii ei cu afaceristul Cătălin Gheorghe, cunoscut drept “Tomată”. Mezina familiei s-a născut pe 4 iunie 2018.

Fostul iubit al Elenei Băsescu are 25 de ani și deține un local în București. El provine dintr-o familie potentă financiar, este absolvent al unei facultăți de management și a încercat să facă carieră de unul singur, fără ajutorul părinților.