Ele sunt sexy-mamele +40 din showbiz!

Publicat: 18/02/2020 | 23:23

Dorința de a face o carieră strălucită, o viață tumultuoasă, povești de dragoste eșuate sunt doar câteva dintre motivele pentru care tot mai multe celebrități de la noi din țară au ales să devină mame după vârsta de 40 de ani, iar sarcinile au decurs perfect. Deși riscurile la care se poate expune o femeie de 40 de ani care își dorește să aducă pe lume un copil sunt destul de mari, iar altădată sarcinile la această vârstă erau o raritate, tot mai multe femei îndrăznesc să facă acest pas. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă câteva dintre cele mai curajoase mămici celebre.

Elena Udrea a devenit mamă pentru prima dată în septembrie 2018 la vârsta de 44 de ani. Fostul consilier prezidențial a născut o fetiță pe care a botezat-o Eva Maria, după un tratament urmat la o clinică de fertilizare. Sarcina nu a fost lipsită de probleme, ba chiar Elena Udrea a transmis din Costa Rica, unde s-a aflat pe timpul sarcinii, că a pierdut unul dintre gemeni la câteva săptămâni de sarcină. Acum se zvonește chiar că fostul ministru și-ar mai dori un copil. (VEZI ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE + DECLARAȚII DESPRE PARTY-UL DISCRET AL ELENEI UDREA)

Elena Udrea a născut pe 20 septembrie 2018, la 44 de ani

Romanița Iovan, creatoare de modă, a născut la vârsta de 42 de ani, prin cezariană, un băiețel. Designerul mai pierduse un copil în trecut, dar sarcina cu Albert a decurs bine. Băiatul a venit pe lume în octombrie 2006, iar acum este un adolescent în toată regula, la cei 14 ani. (NU RATA: AVEA DOAR 9 ANI CÂND A MURIT TATĂL SĂU. AZI, NU-L MAI RECUNOȘTI PE FIUL PILOTULUI-EROU DIN APUSENI)

Romanița Iovan a dvenit mamă la 42 de ani

La 43 de ani, Luminița Anghel a adus pe lume primul copil, un băiețel, care a primit 10 la naștere. Micuțul a primit numele Filip și a întregit familia artistei. (VEZI AICI: LUMINIŢA ANGHEL ÎŞI ALINĂ DORUL DE MĂRIUCA ALĂTURI DE FIUL EI CEL MIC)

Luminița Anghel a născut la 43 de ani

Li s-au împlinit cele mai frumoase vise

Melania Medeleanu și-a împlinit visul de a deveni mamă la fel de târziu, dar minunea care poartă numele Radu i-a schimbat complet viața fostei prezentatoare. Micuțul a venit pe lume când mama lui avea 41 de ani. (NU RATA: MELANIA MEDELEANU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ)

Melania Medeleanu a devenit mamă la 40 de ani

Gabriela Cristea a urmat nenumărate tratamente până a devenit mamă, dar minunea s-a întâmplat până ca prezentatoarea să împlinească 43 de ani. În 2017 a adus-o pe lume pe Victoria Margot, iar în 2019 a devenit și mama lui Iris. (CITEȘTE AICI: VACANȚELE ÎN DOI SUNT DEJA ISTORIE! GABRIELA CRISTEA ȘI TAVI CLONDA, NOI PREFERINȚE: ”CĂUTĂM APARTAMENTE SPAȚIOASE UNDE SĂ NE ADUCEM “JUMĂTATE DIN CASĂ”)

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima oară până să împlinească 43 de ani

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani. Sara Maria a venit pe lume în iulie anul trecut. Este primul copil al vedetei TV cu Sergiu Constantinescu. (NU RATA: ALESSANDRA STOICESCU ȘI-A LUAT FIICA ACASĂ: “NU ȘTIU CÂND AU TRECUT ORELE…”)

Alessandra Stoicescu a născut la 43 de ani

Și gimnasta Nadia Comăneci a adus pe lume un băiețel la vârsta de 45 de ani. Pentru că sportul a fost pe primul plan, după ce s-a restras, Nadia s-a ocupat și de viața personală. S-a căsătorit la 35 de ani și și-a îndeplinit visul de a deveni mamă zece ani mai târziu. (VEZI AICI: CUM ARATĂ FIUL NADIEI COMĂNECI. IMAGINI ULUITOARE CU DYLAN)

Nadia Comăneci, mamă la 45 de ani

Riscurile sarcinii, odată cu înaintarea în vârstă

Fertilitatea la vârste înaintate este corelată cu posibilitatea dezvoltării sindromului Down, a hipertensiunii sau a diabetului la copii, însă medicina a evoluat iar sarcinile peste 40 de ani sunt mult mai atent monitorizate și se fac analize amănunțite.

În plus în unele cazuri micuții vin pe lume abia după ce mamele află cu ce probleme de sănătate se confruntă, se tratează și fac și anumite proceduri care să ajute la instalarea sarcinii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)