Ele sunt cele mai sexy-femei din showbiz

Publicat: 07/03/2020 | 23:41

De-a lungul timpului, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat topuri senzaționale. Vedetele s-au dezvăluit privirii în galerii incendiare, fie că a fost vorba despre costume de baie sau poziții în care nu ar fi dorit să fie surprinse niciodată, fie că în centrul atenției s-au aflat silicoanele, posterioarele bombate, picioarele lungi sau chiar inerentele gafe vestimentare. Nu au lipsit topurile spectaculoase în care divele sau masculii plini de mușchi au călcat strâmb, luându-se la trântă cu băutura sau cele în care ochiul neiertător al aparatului de fotografiat a surprins scene cu puternică tentă erotică. Dar astăzi este o zi specială, Ziua Femeii, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a realizat un TOP al TOPURILOR, alcătuind un clasament extraordinar în care sunt prezente cele mai sexy 100 de femei din showbiz.  (CITEȘTE ȘI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI)

S-ar putea spune că este un demers vizual complicat, fiindcă sunt atât de multe frumuseți în lumea mondenă, încât pare aproape imposibil să stabilești o ierarhie. Subiectivismul nu poate lipsi, iar divele prezente în acest TOP al celor mai sexy-femei din showbiz vor căuta, cu siguranță, să se… descopere și să afle pe ce poziție a clasamentului se află. Cu siguranță vor exista nemulțumiri, din acest punct de vedere, însă la fel de adevărat este că o ierarhie trebuie stabilită. Chiar dacă, ținând cont de o asemenea zi cu totul specială, am putea să spunem că fiecare dintre ele ar putea ocupa prima poziție.  (VEZI ȘI AICI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE)

De ce un top al celor mai sexy-femei din showbiz?

Întrebarea are un singur răspuns: pentru că ele există și sunt mereu în centrul atenției. Se bucură de aprecieri nenumărate pe paginile de socializare, sunt fotografiate și filmate îndelung atunci când apar la diferite evenimente mondene sau urcă pe scenă, sunt ”vânate”, aproape cotidian, pentru ca fanii să afle toate amănuntele din viața lor profesională sau personală. Nu au ”liniște”, din acest punct de vedere, chiar dacă – uneori – nu și-ar dori să fie surprinse în diferite situații mai mult sau mai puțin compromițătoare. Dar sunt vedete, iar asta implică… vizibilitate. Nu te poți ascunde în spatele storurilor doar din dorința de a nu te surprinde vreun fotograf atunci când nu îți dorești. Viața de vedetă are avantajele ei, însă sunt prezente în scenariu și dezavantajele, mai greu sau mai ușor acceptate.

TOPUL întocmit de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are nu mai puțin de 100 de poziții, iar impactul vizual va fi unul considerabil. GALERIA FOTO senzațională le aduce împreună pe cele mai sexy-femei din lumea mondenă autohtonă, iar cei care vor admira fiecare fotografie pot să alcătuiască, la rândul lor, clasamente personale.  (NU RATA: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Frumusețe, senzualitate, sex-appeal

Se spune, de foarte multe ori, că România se numără printre țările cu cele mai frumoase femei, fie că sunt vedete, fie că trec, pur și simplu, pe stradă. Dacă spui Anna Lesko, Antonia, Inna, Bianca Drăgușanu, Ilinca Vandici, Lidia Buble sau Alina Eremia nu reușești să cuprinzi întreg spectrul senzualității transmise de divele din showbiz. Și nici nu intenționăm să dezvăluim toate numele ”grele” prezente în acest TOP al TOPURILOR întocmite de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Fiecare dintre cele 100 de frumoase prezente în acest top a reușit, de mulți ani, să se afle în centrul atenției. Fiecare în parte este o ”apariție de senzație”, în diferite momente, indiferent de domeniul în care activează și indiferent dacă a fost vorba de un pictorial incendiar dintr-o revistă sau alta sau, pur și simplu, de o ieșire la plajă. (CITEȘTE ȘI: TOPUL CELOR MAI APETISANTE FUNDULEȚE CELEBRE DIN ROMÂNIA)

O luptă strânsă pentru fiecare poziție a clasamentului

Totuși, vă mai dezvăluim numele unor dive care apar în acesta clasament al celor mai sexy-femei din showbiz. Cu atât mai mult cu cât Cosmina Păsărin, spre exemplu, nu putea rata primele 100 de locuri, iar Corina Caragea a fost, la rândul său, inclusă în TOP. Dar surprizele se țin lanț, așa că fiecare click vă aduce mai aproape de încă o propunere plină de senzualitate: Ramona Olaru, Raluca de la Bambi, Anamaria Prodan sau Elena Gheorghe. De asemenea, Anda Adam și Crina Matei se află în top, alături de Maria Constantin sau Elena Băsescu însă „nu au ratat ocazia” nici Alina Ionescu, Denisa Nechifor sau nonconformista Oana Zăvoranu.  (VEZI ȘI AICI: TOP 20 – CELE MAI RUȘINOASE GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR LA PLAJĂ)

Ziua Internațională a Femeii este momentul ideal pentru un astfel de TOP al TOPURILOR, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urează tuturor femeilor un sincer LA MULȚI ANI! Să fiți iubite, respectate și răsfățate de partenerii de viață, să aveți parte de bucurii și împliniri, în viața profesională și personală, să vă bucurați de fiecare moment alături de părinți, soți și copii. Iar TOPUL celor mai sexy-femei din showbiz se află la distanță de doar un click, domnilor. Enjoy! (NU RATA: TOP 30 CEI MAI DISCREȚI SÂNI DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ CORINA CARAGEA, SANDRA IZBAȘA SAU IULIA ALBU?!)