Ela Crăciun, implicată într-un accident rutier. “A intrat o mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp!” Prezentatoarea TV tocmai ce-și lăsase fiica la grădiniță

Publicat: 11/02/2020 | 15:47

Ela Crăciun a trăit, recent, momente de panică. Gazda emisiunii “Numai de bine” de la Antena 3 a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia, din fericire, a scăpat teafără. Cu puțin timp înainte, jurnalista a lăsat-o pe fiica sa, Alesia, la grădiniță. Vedeta a mulțumit Divinității că era singură în mașină și că, în cele din urmă, totul s-a terminat cu bine.

(VEZI AICI: ELA CRĂCIUN: „TOȚI COPIII MEI AU DERMATITĂ ATOPICĂ!”)

Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Așa că îi înțeleg foarte bine pe părinții cu copii care plâng de când îi pui în mașină până când ajungi la destinație.

Alesia era atât de insistentă și revoltată încât pur și simplu nu mai știam cum să ne descurcăm cu ea și refuzul ei de a sta cuminte în scaun.

Până într-o zi: am lăsat-o dimineață la grădiniță, iar la întoarcere acasă a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp”, a povestit Ela Crăciun pe blogul personal.

(NU RATA: ELA CRĂCIUN ȘI-A BOTEZAT FIUL. CUM L-A ÎMBRĂCAT PE NICHOLAS-ANDREI ȘI CE ȚINUTĂ A PURTAT VEDETA ANTENA 3 FOTO)

Ela Crăciun este mama a trei copii

Ela Crăciun este căsătorită cu Alexandru, un prosper om de afaceri. Au împreună trei copii: Alex, Alessia și Nicholas. Prezentatoarea TV l-a cunoscut pe soțul ei în urmă cu 15 ani. Cei doi împărțeau același birou. Ea conducea o editură, iar el o afacere în domentul transporturilor. La doar câteva luni distanță de când s-au văzut pentru prima dată au ajuns în fața altarului.