El este omul care a văzut-o pe Cristina Țopescu înainte să moară: „Am avut o..”

Publicat: 13/01/2020 | 11:45

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, în casă, de către polițiști, după ce vecinii au alertat autoritățile. Medicul Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat că decesul Cristinei Țopescu, consilieră pe probleme de comunicare în cadrul Ministerului ar fi survenit în urmă cu mai multe zile.

Horațiu Moldovan pare să fie ultimul om care a vazut-o pe Cristina Țopescu în viață. Tot el a declarat că starea trupului jurnalistei arată faptul că a murit de zile bune. „Din discuția pe care am avut-o cu doctorul de la Ambulanța București – Ilfov a fost găsită decedată în casă, decedată la un interval de timp mai lung, de mai multe zile, fără să putem preciza când. Eu în ultimele 10 zile am fost în concediu, nu am mai văzut-o înainte de anul nou”, a declarat Horațiu Moldovan.

Cei doi lucrau împreună, pentru că jurnalista era consilier pe probleme de comunicare și relații publice în Ministerul Sănătății și aveau o relație destul de apropiată. (CITEȘTE ȘI: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA!” PROBA CARE ACREDITEAZĂ IPOTEZA SINUCIDERII. AVEM ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

„Cristina Țopescu a fost consilieră în cadrul Ministerului Sănătății pe probleme de comunicare, am lucrat cu ea în fiecare zi, am avut o relație foarte bună, a fost un sprijin deosebit pentru noi, suntem consternați, nu aveam niciun fel de semn care să anunțe lucrul ăsta din activitatea pe care am avut-o împreună. Nu anunța nimic acest eveniment tragic”, a mai spus renumitul chirurg.