El este noul iubit al sexy-bloggeriței de la Asia Express

Publicat: 28/03/2020 | 23:24

Carmen Grebenișan și-a găsit, fără îndoială, cel mai potrivit partener care să o apere de coronavirus. Sexy-bloggerița de la Asia Express are un nou iubit farmacist, iar cei doi și-au asumat, deja, povestea de dragoste. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive, precum și detalii despre cel mai recent cuplu din showbiz.

Carmen Grebenișan face pereche cu Alina Ceușan, la show-ul de televiziune “Asia Express”. Este celebră în social media, unde are sute de mii de urmăritori pe rețelele unde este activă. În 2014 și-a deschis un blog, cu care a dat rapid lovitura. În concluzie, pe plan profesional, vedeta nu are niciun motiv de neliniște. Ceva emoții ar avea însă când vine vorba de planul sentimental.

(VEZI AICI: SEXY-BLOGERIȚA A ”NĂUCIT” MASCULII CU POSTERIORUL EI JUCĂUȘ!)

Carmen Grebenișan, relație cu un farmacist

Când a plecat în Republica Dominicană, la filmări, Carmen Grebenișan era implicată într-o relație. Distanța pare să fi stins, ușor, flacăra iubirii pentru că, în urmă cu doar câteva săptămâni, sexy-bloggerița și iubitul au pus punct legăturii. Tot răul, însă, spre bine. Pentru că, la scurt timp, vedeta de la “Asia Express” și-a găsit un nou partener de viață.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Carmen Grebenișan este la început de relație cu un tânăr de 24 de ani, farmacist de profesie, pe nume Alexandru Militaru. Cei doi și-au asumat, deja, povestea de dragoste dacă ținem cont că, recent, au fost împreună cu mai mulți prieteni comuni într-o vacanță la Râșnov, unde s-au distrat la maximum.

Alex Militaru și Carmen Grebenișan, cel mai nou cuplu din showbiz

În concluzie, putem spune că sexy-bloggerița și-a găsit partenerul perfect care să o protejeze de pandemia COVID-19. Pentru că, logic, Alex Militaru este la curent cu toate normele de igienă grație profesiei de farmacist pe care o urmează cu mândrie.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru, alături de prieteni în vacanță la Râșnov

(CITEȘTE ȘI: CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI-A PĂRĂSIT IUBITUL MILIONAR PENTRU UN ARAB! PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIREA-ȘOC)

Are propria afacere cu Alina Ceușan, dar continuă să facă și blogging

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au devenit cunoscute “la pachet”, fiind blogerițele din Cluj care ne spun ce se mai poartă în materie de piese vestimentare, dar ne dezvăluie și diferite trucuri de make-up. Au inclusiv și propriul business. Și-au lansat un brand de costume de baie, care a avut un succes răsunător atât în România, cât și peste hotare.

(NU RATA: SEXY-BLOGERIȚA A APĂRUT CU FUNDUL LA VEDERE ÎN ”CASA POPORULUI”!)

E mai dificil decât mă așteptam. Ne-am împiedicat de foarte multe chestii care ne-au tras înapoi. Am zis că avem la îndemână toată unealta asta de social media, ne va fi mult mai ușor să ne propagăm, dar ne-am lovit de alte chestii pe care le învățăm din mers. Vrem să creăm ceva mult mai mare și brandul este unul de nișă. Nu producem în «masă» și vrem să mergem foarte mult pe partea de internațional, pentru că prinde mult mai tare”, povestea sexy-bloggerița în urmă cu ceva timp, completând că ea este cea care se ocupă de partea administrativă a firmei, având și cunoștințe în domeniul economic.

Alina Ceuşan (în galben) şi Carmen Grebenişan (în albastru)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)