El este iubitul secret al sexoasei de la Masterchef! Imaginile care vorbesc de la sine

Publicat: 28/12/2019 | 23:30

Maria Alexandra Popescu – fotomodel cunoscut în showbiz sub nickname-ul de Dilly Chilly -, frumoasa care s-a făcut remarcată și în show-ul culinar de la PRO TV, ”MasterChef”, printr-o prestație demnă de laudă, este o bombă-sexy în toată regula. Și, firește, în astfel de condiții, este ”vânată” de bărbați. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins-o pe Dilly Chilly, ”sexoasa de la MasterChef”, în tandrețuri cu iubitul secret, iar imaginile – exclusive – vorbesc de la sine. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN MAREA FINALĂ MASTERCHEF)

Dilly Chilly a fost admirată, în noiembrie, la o petrecere absolut spectaculoasă, acolo unde CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost – din nou – la locul potrivit. Mișcările senzuale ale Alexandrei au făcut furori la Castelul Bragadiru, bomba-sexy atrăgând privirile tuturor celor din jur. Distracția a fost, evident, la cele mai înalte cote. (VEZI ȘI AICI: AM AFLAT NUMELE CÂȘTIGĂTORULUI MASTERCHEF, CU DOUĂ LUNI ÎNAINTE CA PRO TV SĂ DIFUZEZE MAREA FINALĂ)

”Dacă îi mai pui și un pic de iubire…”

”Eu am învățat să gătesc pentru nepoții mei, pentru că-i iubesc de mor, și am vrut să mănânce sănătos. Mâncarea sănătoasă nu este întotdeauna cea mai gustoasă, dar dacă o faci cum trebuie și îi mai pui și un pic de iubire, atunci iese delicioasă”, declara Dilly Chilly pentru libertatea.ro, după ce show-ul culinar ”MasterChef” s-a încheiat. Ei bine, iubire să fie, așa cum se spune, dar – parafrazând – să știm și noi. Fanii focoasei Alexandra au toate motivele de gelozie. Sexoasa Dilly Chilly nu pierde timpul și, chiar dacă s-a aflat într-un cunoscut mall din București, înconjurată de foarte mulți oameni, a trecut ”la fapte”.

Dilly Chilly și ”iubitul secret”

Dilly Chilly și iubitul secret și-au rezervat o ”ieșire la mall”. Zis și făcut, important este să fii alături de persoana care ți-a pus inima pe jar, iar un program comun face parte din decorul sentimental. Cei doi par a fi foarte apropiați, fiindcă imaginile obținute, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sunt sugestive. Sintagma ”dacă dragoste nu e, nimic nu e” prinde contur în tot acest scenariu cu puternică tentă erotică, mai ales că privirile și atingerile spun… totul. Nu trebuie să fii un specialist în relații sentimentale pentru a-ți da seama că între Dilly Chilly și ”iubitul secret” este mai mult decât o prietenie platonică. (NU RATA: CUNOSCUTA CONCURENTĂ DE LA ”MASTERCHEF” E ȘANTAJATĂ DE FOSTUL IUBIT CU UN VIDEO +18)

Cuvinte dulci la urechea ”iubitului secret”

”Sexoasa de la MasterChef” și iubitul s-au oprit, în periplul lor prin mall-ul bucureștean, și la ”Exchange”, pentru a schimba niște bani. Însă pasiunea clocotitoare i-a apropiat și mai mult, ceea ce demonstrează, o dată în plus, că locația nu are nimic de-a face cu setea de iubire. Dilly Cilly și-a sărutat ”iubitul secret” pe gât, în timp ce acesta… vorbea la telefon, iar viitorul apropiat va aduce, mai mult ca siguri, lămuriri în ceea ce privește identitatea misteriosului tânăr lângă care Dilly Chilly se simte atât de bine. Se spune că o fotografie face mai mult decât 1.000 de cuvinte, însă filmarea realizată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, oferă și mai multe momente din care putem trage concluzia că Dilly Chilly nu se mai poate ascunde.

Dilly Chilly l-a sărutat pe ”iubitul secret”, în timp ce acesta vorbea la telefon

Dilly Chilly s-a sărutat și cu… Ionuț de la ”Masterchef”

În timpul show-ului culinar ”MasterChef” a existat un moment ”fierbinte” în centrul căruia s-a aflat tot… Dilly Chilly. Sexoasa a luat pe toată lumea prin surprindere, sărutându-se cu un alt concurent, Ionuț Mărieș, iar ulterior a fost întrebată de Cove – în timpul emisiunii ”Vorbește lumea” – ce s-a ”întâmplat” și care ar fi concluzia ce trebuie trasă după un astfel de ”șoc”. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PODEA A FOST ELIMINATĂ DE LA MASTERCHEF! + MULTE ALTE SECRETE DIN CULISELE SHOW-ULUI TV)

Dilly Chilly nu a evitat răspunsul, însă a reușit să iasă cu bine în urma întrebării-capcană. A mărturisit că o leagă o ”prietenie pe viață” de Ionuț, iar prietenii – a mai spus ea – ”sunt mai valoroși decât niște bani”.

„Toată lumea mi-a oferit iubire, însă unul mi-a oferit în special mai multă iubire. Tot timpul mi-a oferit iubire Ionuț. Prietenia noastră este pe viață, iar prietenii sunt mult mai valoroși decât niște bani”, a spus Dilly Chilly, conform protv.ro. (VEZI ȘI AICI: CELEBRUL CHEF CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU DEZVĂLUIE TRUCURILE PENTRU O MASĂ DE CRĂCIUN SUPER-GUSTOASĂ)

”N-am nimic. N-am cățel, n-am purcel”

„N-am nimic. N-am cățel, n-am purcel, n-am casa mea, n-am mașină. N-am nimic, dar am totul”, a declarat Alexandra pentru vorbestelumea.protv.ro. Este alintată de prieteni Sasha sau Dilly Chilly.

Cel mai important moment din viața Sashei rămâne – cel puțin până acum – perioada petrecută în Brazilia. A fost, timp de jumătate de an, voluntar în școală. Acum ajută copii orbi, tot ca voluntar, în cadrul unei fundații. Dilly Chilly a mai lucrat în Dubai, a mers în Bali și în Egipt, a fost chiar actriță în România și model în diferite țări, timp de 10 ani. (NU RATA: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, ÎN BRAȚELE CELEI MAI RÂVNITE BRUNETE DIN SHOWBIZ)

Dilly Chilly face voluntariat!

A făcut voluntariat și își dorește din nou să se implice în astfel de activități. Spune că, după ”Masterchef”, a preferat să aibă o prezență mediatică discretă, afirmând chiar – glumind, desigur – că s-a retras ”în munți”. Era nevoie de o reîncărcare energetică, mărturisește Dilly Chilly.

„Aș vrea să merg un pic mai profund și să mă întorc pe partea spirituală, așa că o să mă întorc puțin spre voluntariat. După ce am terminat cu MasterChef m-am retras puțin în munți, ca să-mi revin și să mă încarc energetic, pentru că dacă tu nu ești bine în interior, nu poți să aduci bine în jurul tău”, a mărturisit Dilly Chilly, pentru o publicație din România. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL CHEF DE LA ANTENĂ, FILMAT LA 6 DIMINEAȚA DE MÂNĂ CU… ”SORA” LUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)