El este discretul milionar care i-a vândut postul de radio Sport Total FM primarului din Voluntari

Publicat: 14/12/2020 | 00:09

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu omul de afaceri care i-a vândut primarului din Voluntari postul de radio Sport Total FM. Afaceristul care deține pachetul majoritar al societății C.S.R. – Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații – este catalogat drept unul dintre cei mai discreți milionari de la noi din țară.

Primăria condusă de Florentin Pandele face mutări îndrăznețe pe piața media din România. La scurt timp după ce a cumpărat Metropola TV, edilul s-a lansat și în ”FM”.

Primăria din Voluntari deține, acum, și o rețea de radio, după ce a cumpărat postul Sport Total FM.

Un milionar super-discret

CANCAN.RO vă prezintă imagini inedite cu afaceristul care i-a vândut primarului Pandele compania Global Media Expert, care operează Sport Total FM. Proprietarul societății C.S.R. – Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații, Călin Radu, poate fi catalogat drept unul dintre cei mai discreți milionari de la noi din țară.

Cu toate că deține afaceri în piața media, dar și în domeniul radiotelecomunicaților, Călin Radu a dat dovadă de o discreție ieșită din comun și s-a ”ferit” pe cât posibil de obiectivul camerelor de filmat, dar și de ”întâlnirile” cu fotoreporterii. (CITEȘTE ȘI: I-A FACUT DOI COPII, DAR TOT ARE CEVA SA-I REPROSEZE! CE O NEMULTUMESTE PE GABI FIREA LA FLORIN PANDELE!)

Călin Radu, afaceristul care i-a vândut lui Florentin Pandele postul de radio Sport Total FM

Ce este C.S.R.? 

Societatea C.S.R. – Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații – a luat naștere în anul 1994. Desfășoară activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit), potrivit datelor Ministerului Finanțelor. De asemenea, firma este distribuitor autorizat în România al echipamentelor de radiocomunicații produse de grupul american Motorola.

În toamna anului 2006, Călin Radu a cedat acțiunile deținute la C.S.R., un pachet reprezentând 66% din capitalul social.  În august 2008, toate acțiunile au fost cesionate către Swiss Technlogy Financing AG Elveția.

La finele lunii iulie 2013, Călin Radu a reintrat în acționariatul CSR prin preluarea tuturor acțiunilor societății de la Swiss Technlogy Financing. (NU RATA: GABRIELA FIREA, NOI DECLARAȚII DUPĂ CE A PIERDUT ALEGERILE: “SOȚUL MEU L-A SUNAT PE DOMNUL ORBAN SĂ ÎL ÎNTREBE DE CE M-A DEMONIZAT, DE CE M-A DEMOLAT”)

Imagini inedite cu afaceristul Călin Radu, acționarul majoritar al C.S. R – Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații

Potrivit datelor www.e-licitatie.ro (SEAP), CSR a câștigat în ultimii 10 ani contracte cu Serviciul Telecomunicații Speciale (STS), Ministerul Apărării Naționale, ROMATSA, Compania Națională a Huilei, Complexul Energetic Oltenia, Ministerul Finanțelor Publice sau Compania Națională de Radiocomunicații Navale Radionav.

Un contract important câștigat de CSR a fost cu STS, în sumă de 8,48 milioane de lei, fără TVA, atribuit în decembrie 2016 prin negociere fără anunț de participare. Contractul prevede furnizarea de ecchipamente pentru dezvoltarea subsitemului TETRA-STS, conform SEAP.

De asemenea, în februarie 2018, Autoritatea pentru Administrarea Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor a atribuit CSR, în urma unei licitații deschise, un contract de 6,77 milioane de lei, fără TVA, conform site-ului termene.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.