EL este câștigătorul Survivor România! Fanilor n-o să le vină să creadă ce a făcut acesta în urmă cu ceva timp

Publicat: 15/04/2020 | 10:37

Competiția Survivor România, difuzată pe postul Kanal D, se apropie cu pași repezi de final. Câștigătorul, însă, este știut de mulți fani ai emisiunii.

Filmările la sezonul actual din Survivor România continuă în Republica Dominicană, deși țara a intrat în stare de urgență. Jungla în care au loc confruntările nu a fost afectată încă de apriția noului coronavirus. Așadar, concurenții se pot întrece în siguranță în drumul spre finală. Cei mai mulți fani ai emisiunii au început deja să speculeze câștgătorul competiției. Emanuel Neagu este cel vizat pentru titlul de câștigător, relatează capital.ro. Concurentul din echipa Războinicilor, este un sportiv excelent care a reușit să emoționeze o țară întreagă cu povestea lui de viață.

Emanuel a copilărit la țară, iar părinții săi au divorțat pe când avea doar 13 ani. Acesta o consideră pe mama sa o adevărată eroină. Banii pentru hrană abia ajungeau, iar femeia prefera să nu mănânce pentru a-i lăsa toată mâncarea fiului ei și fratelui geamăn al lui Emanuel. Femeia nu a dorit să-și trimită copiii la oferlinat, ci a preferat să-i aibă aproape.

A renunțat la școală

Emanuel și-a amintit că atunci când avea salam acasă era o adevărată sărbătoare. Războinicul a povestit că a fost nevoit să renunțe la școală la vârsta de numai 16 ani pentru că nu avea bani de fondul clasei și nici pentru el ca să trăiască.

Emanuel s-a adaptat însă cel mai bine la Survivor România. Nu a slăbit deloc, ba chiar s-a îngrășat cu 6 kilograme și a evoluat constant ca sportiv. Războinicul nu s-a plâns de condițiile în care sunt nevoiți să trăiască în Republica Dominicană, adaptându-se perfect provocărilor.

Mai ușor îi este în competiție decât acasă

Mama lui Emanuel a povestit la Kanal D că viața sa este mult mai ușoară la emisiune decât a fost afară, unde muncea tot timpul și abia apuca să mănânce. Emanuel a muncit și prin țări străine pentru un ban în plus, dar salvarea sa a venit din dans. Se pare că fanii emisiunii Survivor România pariază pe acest Războinic că va câștiga marele premiu al reality-show-ului, premiu în valoare de 250.000 de lei.