El este bărbatul care a terorizat bucureştenii dintr-un supermarket: “Şi-a aruncat ghearele spre gâtlejele paznicilor şi…”

Publicat: 12/03/2020 | 19:04

Bărbatul din imagine a semănat teroare în rândul unor bucureşteni aflaţi într-un supermarket ca să îşi facă provizii din cauza pandemiei de coronavirus. Individul striga la oameni să nu mai cumpere atât de multe produse şi, la un moment dat, a început să fie violent. Poliţiştii şi medicii au intervenit de urgenţă pentru ca lucrurile să nu scape complet de sub control.

Citeşte şi: Informaţii noi despre coronavirus. 15 recomandări prin care şi tu poţi preveni răspândirea virusului ucigaş, COVID-19

Un bărbat i-a terorizat pe clienţii unui supermarket din Capitală

Scenele traumatizante s-au petrecut într-un supermarket situat în zona Valea Cascadelor din Bucureşti. Una dintre victimele bărbatului care i-a îngrozit pe clienţii aflaţi în această după-amiază în acel magazin a povestit scenele incredibile pe care le-a trăit.

“Întâmplări dintr-un București pandemic:

Transmit din zona de război comercial Kaufland valea cascadelor, unde tipul din imagine m-a urmărit printre raioane și m-a fotografiat în timp ce cumpărăm cereale musli și brânză feta, două produse pentru care nu credeam că va trebui să dau declarație la poliție. nu s-a oprit aici, căci s-a gândit că rezolvă problemele lumii dacă urlă la mine că incit la panică mondială făcându-mi cumpărăturile astăzi și «parcă spuneai că îți iei doar cereale, din cauza voastră se întâmplă asta, goliți magazinele și nu lăsați nimic pentru alții». apoi a continuat să vâneze și alte femei tinere prin magazin, stând evident departe de pensionarii care își făceau proviziile apocaliptice de făină, zahăr și ulei, pentru că e mai ușor să îi agresezi verbal pe cei care sunt mai mici ca tine.

L-am reclamat la un angajat Kaufland și toată povestea s-a încheiat cu el aruncându-și ghearele spre gâtlejele paznicilor, care l-au rugat chiar neobișnuit de politicos să plece. Nu s-a lăsat până nu s-a tăvălit pe jos cu ei, a dărâmat câteva baxuri de cola și apă prețioasă și s-a ales cu capul spart.

Iar la finalul cumpărăturilor, am ajuns să dau declarații polițiștilor și să semnez că nu vreau să fiu transportată la spital și refuz orice consult medical, căci omul care mă urmărise printre raioane părea că are mai multă nevoie de ajutor. Şi poate aș fi înțeles dacă era psihotic, dar de-a lungul acestei peripeții a fost însoțit de prietena sa, care era extrem de calmă și chiar i-a dat acestuia să bea apă cât timp era încătușat în ambulanța SMURD.

Poate nebunia celorlalți ne va ucide înainte să o facă coronavirusul”, a scris Adina Florea pe pagina sa de Facebook.