El este „Alex Bodi” din folclor! Bianca Drăgușanu, curtată de sosia fostul ei soț. Cei doi par să fie gemeni. FOTO

Publicat: 07/01/2021 | 19:48

Cântărețul Marian Vijoi, cel despre care se spune că seamănă izbitor de tare cu Alex Bodi, s-a decis să facă un pas înainte. Artistul e încântat de comparație și îi lansează Biancăi Drăgușanu o invitație la cafea.

În vârstă de 45 ani, Marian Vijoi a îndrăgit muzică populară de mic copil, bunicul lui fiind violonist într-o formație. A ales să plece în Italia pentru o viață mai bună iar în 2014 și-a făcut și debutul în muzică, încurajat fiind chiar de Maria Ciobanu. De atunci și-a construit carieră muzicală lansând melodii și videoclipuri apreciate de mulți români.

Citește și: Alex Bodi, primele reacții după ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în tandrețuri cu Gabi Bădălău: “Mulțumesc”

Seamăna, dar nu prea

Teoretic, Marian era celebru cu mult înainte că Alex Bodi să devină cunoscut că fiind iubitul Biancăi Drăgușanu. De când fostul soț al blondinei a început să apară în presă, prietenii lui Marian au sesizat asemănarea izbitoare dintre el și Bodi. După fizionomia fetei s-ar putea spune că sunt chiar gemeni.

„Sunt onorat de faptul că lumea mă compară cu fostul ei soț. Îmi pare rău pentru Bianca, nu merită tratamentul la care a supus-o Bodi. Violență nu mă caracterizează și n-ar trebui să existe în niciun cuplu.

Este o femeie frumoasă, mi-ar plăcea să o cunosc! Îmi place totul la ea, cu o mică excepție… a cam exagerat cu mărirea buzelor. Dar e o femeie superbă, arată foarte bine. Mi-ar plăcea să-i dau o întâlnire, la o cafea, să ne cunoaștem”, a declarat cântărețul Marian Vijoi pentru Star Popular.

Iată asemănarea dintre cei doi

Citește continuarea pe Star Popular