El e șoferul care l-a omorât pe George Parașteac în noaptea de Revelion și a fugit. Ce a postat pe Facebook

Publicat: 03/01/2020 | 11:53

A fost făcută publică prima poză cu Vasile Troia, șoferul care l-a omorât pe George Parașteac în noaptea de Revelion și a fugit de la locul accidentului. În vârstă de 21 de ani, el a fost arestat preventiv și s-a aflat ce a postat pe contul lui de Facebook înainte de tragedia produsă în primele minute din 2020.

El e șoferul care l-a omorât pe George Parașteac în noaptea de Revelion și a fugit.

Vasile Troia a fost prins la câteva ore după ce l-a spulberat cu mașina pe Geo. Tânărul de 23 de ani se afla împreună cu prietenii săi în fața unui bar din localitatea Liteni și se pregătea să deschidă o sticlă cu șampanie. Rănile suferite în urma impactului au fost atât de grave, încât medicii nu au reușit să-l salveze, iar el și-a dat ultima suflare la spital.

Recent, oficialii poliției din județul Suceava au mai comunicat că autorul accidentului a fost găsit la Șcheia, în curtea unui localnic în care se afla și mașina ce prezenta avarii. În postările sale de pe Facebook are probleme grave de exprimare și de cunoaștere a limbii române, relatează jurnaliștii de la monitorulsv.ro.

Judecătoria a admis propunerea formulată de procurorul de caz și a dispus arestarea lui Vasile Troia, în vârstă de 21 de ani, din comuna Berchișești, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Șoferul fugar și-a luat permisul de conducere în urmă cu nicio lună și mai are la activ un dosar penal pentru infracțiuni rutiere.