El e medicul care s-a folosit și de povestea Angelinei Jolie pentru a abuza 90 de paciente! A fost condamnat la …

Publicat: 11/02/2020 | 20:08

Un medic din Marea Britanie a primit trei sentințe pe viață, după ce a abuzat nu mai puțin de 90 de paciente. El s-a folosit și de povestea Angelinei Jolie, care a avut cancer și a trebuit să-și extirpe sânii pentru a scăpa de boală.

Manish Shah, unul dintre cei mai renumiţi medici de familie din Marea Britanie, a primit trei sentinţe pe viaţă, după ce a abuzat de 90 de paciente!

Medicul a abuzat 23 de femei şi o fată de 15 ani doar în perioada în care profesa la Londra. Cum? Victimelor le-a spus că e obligatoriu să le facă teste medicale invazive, dar, de fapt, acestea nu erau necesare. O făcuse pentru plăcerea lui.

Lista victimelor s-a lungit, după ce și-a schimbat locul de muncă, astfel că în fața instanței a ajuns cu nu mai puțin de 90 de plângeri.

Medicul se folosea de persoane publice, de exemplu Angelina Jolie sau Jade Goody, pentru a-i speria pe pacienţi.

În urmă cu câteva luni, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost găsit vinovat, la momentul respectiv luându-se în calcul 25 de abuzuri sexuale, în cadrul Centrului Medical Mawney. Acum doi ani, medicul a fost condamnat pentru alte 18 abuzuri, în cele din urmă, fiind un total de 90 de victime.

Ştia cum să-şi aleagă pacienţii şi cum să-i manevreze după bunul lui plac, fiind foarte atent la partea sensibilă a oamenilor. Atrăgea persoane vulnerabile, tineri sau cazuri care au avut în trecut în familie probleme cu cancerul.